Hodet mitt spinner fremdeles og alt føles litt tåkete. Det er som om jeg fremdeles kan kjenne hånden hans på den brennende varme rumpa mi. Den myke, men bestemte hånden som forlater huden min i et øyeblikk før den treffer meg hardt og sender en varmende smerte gjennom hele kroppen, før følelsen finner veien tilbake til der den først traff.

Jeg var ganske trøtt etter å ha vært oppe sent kvelden før. Jeg hadde brukt store deler av dagen på å mentalt forberede meg på kvelden. Jeg hadde sendt ham ut på en liten spasertur slik at jeg kunne ha litt tid for meg selv. Jeg gjorde litt yoga hvor jeg fokuserte mest på pusten og å strekke og tøye hele kroppen. Jeg tok en lang og varm dusj. Etterpå smurte jeg kroppen inn i fuktighetskrem, tok på den deiligste parfymen min, enkel sminke og dro de nye strømpene mine opp de myke beina mine. Jeg tente noen stearinlys på soverommet og la frem lekene han hadde gitt meg beskjed om å legge frem på nattbordet, før jeg la meg på magen i sengen, slik han hadde bedt meg om å gjøre mens jeg ventet på at han skulle komme tilbake. Pulsen min økte, pusten ble tyngre. Jeg var nervøs, men på den deiligste måten.

Jeg hørte skrittene utenfor døren. Han åpnet døren, gikk inn og så på meg med sultne øyne og fortalte meg at jeg var nydelig før han satte seg over lårene mine med ett bein på hver side av meg. Han la hendene sine på ryggen min og begynte å massere meg for å få meg til å slappe av bedre. Hendene hans strøk over hele meg før de beveget seg lenger ned på kroppen min. Det tok ikke lang tid før han strøk meg sensuelt på rumpa. Med ett kjente jeg en varm tunge mot åpningen min bak. Det var deilig, mykt og intimt. Det tente meg så innmari og jeg kjente det begynte å bruse inni meg. Før jeg rakk å tenke noe mer over det ble jeg brått snudd på ryggen. Han sa bestemt at jeg skulle ligge stille mens han fant frem tauene. Jeg elsket lyden av tauene og inni meg lå jeg og smilte mens jeg hørte på de behagelige lydene av forberedelsene hans. Med tauene i hånden tok han hver av mine hender og plasserte de rett nedenfor hvert sitt kne. Hendene mine var nå bundet sammen til beina mine og jeg følte meg deilig hjelpeløs der han beordret meg til å spre beina. Jeg hadde en sterk følelse av å føle meg underdanig til ham og jeg elsket det.

Det tok ikke lang tid før han knytte et sort silkeslips rundt hodet mitt for å blinde meg. Alt jeg kunne gjøre var å ligge der og lytte, kjenne, lukte og smake. Plutselig kjente jeg mykt skinn bli sensuelt dratt over brystene mine. Det var den sorte pisken. Han begynte å utforske kroppen min med den, fra nakken og helt ned til tærne. Pisken forlot kroppen min et øyeblikk og jeg visste nøyaktig hva som ville komme. Jeg dro luften dypt ned i lungene før pisken traff meg hardt på venstre side av brystet. Så høyre. Det tente meg så innmari og jeg kunne kjenne hvordan jeg ble våt mellom beina. Han la også merke til det og det tok ikke lang tid før fingrene hans forsiktig skled inn i meg før han begynte å rolig massere klitorisen min. Han fortalte igjen at jeg var vakker og det var som om jeg kunne føle at han smilte til meg mens han sa det. Jeg smilte tilbake.

«Flink jente som ligger så stille. Du skal få føle tungen min på klitorisen din som belønning», sa han. Og det gjorde jeg. Han slikket meg så godt, akkurat som jeg elsket det. Akkurat slik at jeg vred meg, stønnet, pustet tungt og nøt berøringen hans med hele kroppen. Han skled to fingre inn i meg og beveget de rolig og bestemt inn og ut av åpningen min. Da stønnene mine ble høyere og kroppen åpenbart mer desperat stoppet han. Han tok fingrene ut av meg og tungen hans forlot meg. Jeg ville bare banne og trygle om å få lov til å ha en orgasme, men jeg visste det ville være til ingen nytte.

Jeg ble bedt om å sette meg opp på knærne, men han innså straks hvor klønete det var for meg siden armene mine var bundet til beina, så han endret instruksene raskt til at jeg heller skulle lene meg fremover med nakken og skuldrene lent mot en pute. Det var ikke den mest komfortable følelsen, men det stoppet ikke meg fra å nyte øyeblikket. Med rumpa rett opp i været kjente jeg tynne tråder med skinn som lekende lett ble dratt over huden min. Jeg visste allerede før jeg kjente den at han holdte floggeren. Det var bare en følelse jeg hadde. Og jeg hadde vært litt redd for den floggeren siden jeg aldri hadde prøvd den før og syntes den så litt skummel ut. Men da den traff meg var jeg ikke lenger redd. Den var god. Og vond. Vond-god, om du vil. Han flogget meg flere ganger og det tente meg så veldig! Jeg vrikket på kroppen og angret øyeblikkelig på det for da ble jeg straffet med hardere slag siden jeg ikke klarte å ligge stille. Jeg fortjente det. Og jo hardere han flogget meg jo våtere ble jeg. Jeg kunne kjenne det renne ned langs innsiden av lårene mine mens han beordret meg til å telle hvert eneste slag høyt for ham. Jeg kom til 40 før jeg var helt matt av de harde og deilige slagene.

Av Chrissy

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.duoshop.no ikke vil fungere korrekt.