Han kunne se at jeg hadde ubehag i nakken av stillingen og snudde meg rundt og knøt opp tauene rundt håndleddene og beina mine. Jeg takket han, men ble raskt svart med at jeg bare skulle komme meg på knærne og åpne munnen.

Jeg stakk tungen ut slik jeg visste at han likte det. Han la tuppen av kuken sin på tungen min mens han beundret synet av oss begge. Jeg kunne kjenne hvordan det rant fra tuppen hans og ned på tungen min. «Vis meg hvor mye du vil ha den», sa han med en stødig og bestemt stemme.

Det fikk meg til å smelte og alt jeg ville var å tilbe. Jeg spurte om jeg vær så snill kunne få lov til å bruke hendene mine også. Det fikk jeg tillatelse til. Jeg tok kuken hans i hånden mens jeg la tungen helt nederst på skaftet hans. Jeg jobbet meg sakte men sikkert oppover mot tuppen, før jeg la de myke leppene mine rundt hodet på kuken hans og rolig fylte munnen min med ham. Jeg vil kjenne han godt, og dypt.

Hodet mitt gikk lenger ned og jeg kunne kjenne hvordan det å ha han i halsen tvang frem sikkel. Deilig, deilig sikkel. Jeg tvang meg selv til å holde den dypt nede i halsen helt til jeg kjente jeg brakk meg og måtte slippe meg selv fri fra ham.

Det hang tråder med sikkel mellom leppene mine og kuken hans. Øynene mine var fylt med tårer og jeg smilte opp til han i glede over å få gi ham nytelse. Jeg ville bare ha mer og det visste han godt. Han førte hånden sin gjennom håret mitt før han tok et godt grep om det i bakhodet mitt og førte hodet mitt sakte ned kuken sin.

Tårene begynte å trille nedover kinnene og jeg kjente varme dråper med spytt treffe brystet mitt. Han beveget hodet mitt raskere og hardere opp og ned kuken sin. Han stønnet og pustet og jeg kunne bare ikke bli kåtere. «Flink jente», sa han, og det bruste med glede i meg med de to magiske ordene.

Han tok nok et grep om håret mitt og dro meg opp på beina slik at jeg sto stående mot ham. Han geleidet meg omtenksomt til sengen og ba meg om å spre beina så fort jeg hadde lagt meg på ryggen. Jeg kjente tungen hans på klitorisen min igjen og det var som magi. Men det var ikke før han også førte to fingre i meg samtidig at jeg virkelig følte den deilige bølgen komme over meg. Det var som om jeg umiddelbart ville ha en orgasme.

All denne oppvarmingen hadde gjort meg så uhyre tent og jeg ville bare slippe taket fullstendig og gi meg hen til nytelsen. Hodet mitt ble helt omtåket, og alt jeg ville var å fullstendig gi kropp og sinn hen til han. Jeg hadde aldri følt en slik sterk underdanig følelse før. Og det var så godt.

Han hadde gitt streng beskjed om at jeg skulle spørre pent om å få lov til å få orgasme. Jeg hadde det hele tiden i bakhodet da jeg kjente jeg nærmet meg mer og mer det magiske klimakset vi hadde bygget opp sammen. Med tryglende øyne ba jeg ham om å vær så snill la meg komme. Vær så, vær så snill la meg komme?!

«Du får lov til å komme», sa han rolig. Gleden spredte deg i kroppen min som en vennlig flamme og det kjentes som jeg skulle lette fra overflaten. Tårer rant nedover kinnene mine i den intense nytelsen jeg kjente, og jeg klarte ikke gjøre annet enn å ligge der og skjelve og puste.

«Du er min», sa han og reiste seg opp på knærne bak meg og tok et godt tak om hoftene mine og dro rumpa mi opp mot seg. Jeg kjente første hvor dryppende våt jeg var da han med ett skled hardt og dypt inn i åpningen. Han stønnet, jeg smilte.

Han tok armene mine bak ryggen min og holdte meg fast mens han tok meg hardt bakfra uten det som virket som å være en eneste tanke om varsomhet og ømhet. I en rask bevegelse trakk han seg ut av meg og jeg kunne kjenne hvordan det varme og våte rant nedover rumpesprekken min. Vi landet hardt i sengen da vi begge deiset ned i utmattelse med beina våre tvunnet sammen.

Av Chrissy

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.duoshop.no ikke vil fungere korrekt.