Det er nyttårsaften, musikken er nesten druknet i støyet av mennesker som snakker og ler og koser seg. Det står halvfulle glass med musserende vin spredt rundt i hele leiligheten. Noen av glassene har plastbiter av sølv og gull i seg fra all konfettien noen slo seg løs med tidligere. Det er omtrent en time siden klokken passerte midnatt og det finnes ikke et eneste ansikt uten smil og glede å skimte. Men til tross for en fantastisk fest er på ingen måte fokuset mitt på de andre, for danske Alexander er mye mer interessant enn noen av de andre. Han snakker om musikk, film, historie og filosofi. Han har så fine øyne også, de er is-blå og intense, som om han ser meg dypt inn i sjelen hver gang blikket vårt møtes. Med ett kjenner jeg at det skremmer meg veldig. Jeg har jo aldri sett sånn på en mann før! Så klart har tanken streifet meg noen ganger, men jeg har alltid raskt ristet det av meg fordi jeg alltid har følt meg trygg på at jeg er tiltrukket av kvinner, og kun kvinner. Men her står jeg da, nesten litt fortapt i Alexander sine øyne. Og jeg er jo ikke blind, jeg ser hvor kjekk han er; brede skuldre, mildt smil og bølgete brunt hår.

Plutselig lener han seg diskret inn mot meg mens han rører armen min forsiktig og spør «vil du bli med ut på balkongen og trekke litt frisk luft?». Jeg svarer med en gang at det kunne jeg trengt for luften er tung med lukten av mennesker, mat og fest.

Når vi står alene på balkongen spør han «har du noen gang vært med en mann?». Jeg kjenner jeg blir litt tatt på sengen og nervøsiteten skyller over meg som en intens bølge. «Nei, aldri» svarer jeg, «men tanken har vært der, jeg bare har ikke møtt en eneste mann jeg har vært veldig tiltrukket av». Alexander smiler og spør om han får lov til å kysse meg. Jeg nikker nervøst mens jeg kjenner hjertet hamre så hardt i brystet at jeg føler det nesten kan høres. Han lener seg mot meg og kysser meg ømt på leppene. Jeg kysser tilbake og kjenner jeg er fullstendig overrasket over hvor godt det er. Jeg vet ikke om jeg noen gang har tenkt på hvordan det ville være å kysse en mann, men om jeg har det så var det ikke dette jeg hadde forestilt meg. For dette kysset er av typen kyss som gjør at alt annet forsvinner. Et øyeblikk undrer jeg på om det faktisk er helt stille rundt meg eller om jeg bare innbilder meg det, men tankene finner straks veien tilbake til de deilige leppene som omkranser mine. Fomlende legger jeg hånden min på bakhodet hans og holder han nær meg slik at kysset vil vare lengre.

 

Med ett innser jeg at jeg kysser en mann på balkongen på en fest med mange venner som aldri før har sett denne siden ved meg. Denne siden jeg ikke ante selv at jeg hadde. Og panikken sniker seg innpå meg. Jeg slipper han og trekker leppene mine unna. Alexander virker overrasket, og det samme gjør jeg. Og det er da jeg innser at jeg må slutte å bry meg. Slutte å bry meg så fælt om hva andre tenker om meg, men heller gjøre nøyaktig det jeg vil. Og det jeg vil er å kysse Alexander igjen!

Jeg griper tak i kragen hans og trekker han mot meg og leppene våres møtes øyeblikkelig. Han er så deilig, og jeg vil ha ham. Alexander merker hvor kåt jeg er og spør «tror du at du hadde likt å kjenne leppene mine et annet sted?» Han smiler lurt, og jeg klarer ikke la være å smile lurt tilbake.

Bare få minutter senere vrir vi om låsen på badet, og ikke mer enn to sekunder senere holder vi hverandre tett og kysser lidenskapelig. Tungene våre møtes, og jeg er langt forbi det å kjenne meg hard. Nei, jeg er steinhard! Jeg griper om håret hans mens jeg stønner og puster tungt. Han er like revet med som det jeg er og stønnene hans gjør meg bare enda hardere, om det var mulig. Han kysser og slikker meg på halsen og jeg kjenner den varme og deilige pusten hans mot huden min mens jeg lukker øynene og nyter hvor godt det er. Hendene mine holder håret hans og uten å helt tenke meg om presser jeg han forsiktig ned på knærne. Jeg ser ned på han og spør om det er greit. Han smiler og sier «bare nyt..». Jeg tar det som et ja og lukker øynene igjen og venter spent på å kjenne han mot huden min.

 

De våte leppene hans omkranser hodet mitt før han sakte og rolig sklir leppene sine ned den harde kuken min. Jeg klarer ikke la være å slippe ut et dypt stønn fullt av kåt pust. Det faller tydelig i smak hos Alexander som blir mer og mer ivrig mens han stønner og nærmest tilber kuken min. Jeg griper håret hans igjen og holder det hardt mens jeg forsiktig guider hodet hans opp og ned kuken i ren nytelse.

Hendene hans stryker baksiden av lårene mine før de finner veien til rumpa mi og han griper tak og presser meg dypere ned i halsen sin. Jeg klarer ikke la være å nærmeste stønne ut «fy faen, du er så deilig». Jeg ser ned på ham og øynene hans er fylt av tårer fra å ha kuken min så dypt ned i halsen. De vakre blå øynene med tårer, «mmm, kan det blir bedre?» tenker jeg.

Det bygger seg sakte opp og jeg er overrasket over at jeg ikke har fått orgasme enda. Kanskje fordi det er så deilig at underbevisstheten min har holdt igjen? Jeg ser ned på Alexander og sier «åh, jeg holder på å komme», hvorpå han øker hastigheten og stønner enda høyere, som om han virkelig vil at jeg skal komme. Og det gjør jeg.. Det skyller intenst over meg og jeg spruter hardt i munnen hans. Det varer i hva som føles som en evighet og kroppen min rister og skjelver mens jeg puster og peser.

Når jeg kommer til meg selv igjen går jeg rett ned på kne og gir ham et langt kyss og sier «det var helt fantastisk! Tusen takk». Alexander smiler og sier «vær så god, det var utrolig deilig. Du er utrolig deilig!». Det følger et øyeblikk med stillhet før jeg knepper igjen smekken og spør om vi skal trekke litt frisk luft sammen. Alexander nikker og sier «gå ut først du..».

Jeg sniker meg ut og diskret valser mellom alle menneskene som later til å ikke ha merket en eneste ting, før jeg kommer ut og trekker et dypt åndedrag med kald vinterluft, før jeg kjenner Alexander sine hender rundt midjen min og gir meg en varm klem..

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.duoshop.no ikke vil fungere korrekt.