Det er mørkt i baren. Musikken er for høy og det virker som om alle har fått litt for mye å drikke. Klokken er over 2, og vi burde vært hjemme for lengst begge to. Øynene møtes for første gang på flere måneder. Jeg kjenner på sinne, men også tristhet. Han ser bedre ut enn noen gang.

Vi utveksler noen høflige setninger. Jeg sier at «det er fint å se deg», men vet ikke helt om jeg mener det. Jeg bestiller drinker til oss for å lette på stemningen og som en «Unnskyld for at jeg gjorde det slutt med deg på den måten».

Jeg sa det ikke høyt såklart.

Vi drikker opp og bestiller raskt en ny runde. Jeg takker en gud jeg ikke tror på for at jeg så han ikveld, og for at han ikke stakk av i det han så meg. Han burde hate meg…

Baren er i ferd med å stenge. Vi har rukket å dele tre runder, og jeg kjenner at ting begynner å snurre. Vi snakker fint, og unngår strategisk betente temaer. Vi går ut sammen. Begge bor i nærheten, men jeg tilbyr meg likevel å følge han hjem.

Vi kommer frem til døren hans, og ansiktene våre lyses opp under det stygge skarpe lyset som sier «Røyking forbudt», som utleieren hang opp fordi jeg alltid røykte utenfor. Vi blir stående noen sekunder for lenge. Jeg venter på at han skal invitere meg inn, og kjenner i hele kroppen at jeg vil ha han. Bare tanken på å kjenne han inni meg får det til å bruse i kroppen. Jeg kan fortsatt huske hvordan han fylte meg opp, og følelsen det ga meg. Følelsen av å konstant være nær ved å komme, og hvordan han teaset meg mens vi lå sammen. Han rister på hodet. Han kan lese tankene mine, og han vet at vi ikke er bra for hverandre, men han vil ha meg likevel. Han ser på meg med et vilt blikk. Noe dyrisk og ærlig kommer over han, og jeg kan se det helt tydelig nå: Han er svak for meg.

Han rister på hodet og presser hoftene mine opp mot veggen bak meg. Han holder godt tak i meg, og stryker hoftene mine før han tar tak i rumpa mi. Han lener seg frem mot halsen min, og slipper ut et stønn før han trekker pusten dypt. «Du lukter så godt».

Jeg kjenner jeg blir svak i knærne, og legger hendene rundt nakken hans i det jeg kysser han. Vi dras tilbake og ser på hverandre. Nå skjer det. Han fikler med nøklene og låser opp døren.

De pastellfargede veggene i gangen er akkurat som før, trappene er som før, og vi går en vei vi har gått hundre ganger før, men denne gangen er det annerledes. Denne gangen vet jeg at jeg aldri skal gå her igjen, og jeg vet at så snart jeg er inne på rommet hans, og får se alt livet han har levd uten meg, vil hjertet mitt knuses igjen. Jeg kommer kun til å orke å være der så lenge som det tar å ha sex, og jeg kommer alltid raskt med han.

Jeg ber han om å ta av seg klærne, og vente på meg i sengen. En bølge av følelser skyller over meg, og jeg vil ikke at han skal se det.

«Gå», sier jeg, og han adlyder. Jeg går inn på badet og ser i speilet. Jeg stirrer på meg selv. Hådet mitt er viltert og sexy på samme tid. Jeg sjekker manikyren min, og bestemmer meg for at denne gangen skal jeg etterlate noen solide merker.

Jeg står i døråpningen til rommet hans, og studerer han mens jeg lener meg mot dørkarmen. Jeg ser selvsikker ut, men sannheten er at jeg egentlig bare er full.

Han ligger på ryggen og venter på meg. Den harde pikken hans peker oppover, og venstrehånden hviler på ballene mens han masserer dem forsiktig. Jeg ler litt av hvor kjent denne situasjonen er. Jeg vet akkurat hvordan jeg skal håndtere han.

«Sett deg opp», sier jeg.

Han setter seg opp.

«Ned på gulvet.»

Han beveger seg opp fra sengen.

«Still deg på knærne!».

Jeg skyver de tynne stroppene på kjolen nedover, og kjolen min sklir sakte av. Jeg vet akkurat hvordan jeg skal tease han. Jeg drar kjolen sakte ned langs leggene, og trer ut av den. Jeg skyver den vekk med foten, og ser at blikket hans har festet seg på ankelen min.

Jeg smiler for meg selv i det jeg innser at strømpene jeg har på meg er favoritten hans. Det er den typen billige strømper som ryker så lett som bare det.

Jeg går mot ansiktet hans, og stiller meg foran hans. Jeg kjenner pusten hans mot trusene mine, og tar tak i bakhodet hans. Jeg drar han nærmere, og han trekker pusten dypt igjen. Pusten hans kjennes varm mot det tynne, våte, silkestoffet. Han begynner å slikke meg, og jeg skyver trusene til side og presser meg enda tettere mot han.

Jeg lener meg mot sengen, og plasserer foten mot ansiktet hans. Berører nakken hans, og kinnene hans, før jeg presser foten inn i munnen hans. Han suger på tærne mine gjennom strømpene. Det er som om det gir han en ny styrke, og han reiser seg litt før han fører beinet mitt opp på skulderen sin. Han kysser meg oppover, fra ankelen, mot leggene og knærne. Pikken hans er hard så hard at jeg ikke klarer la være å strekke meg etter den.

Han støter inn i meg, og jeg rykker til. Jeg trodde jeg husket hvor stor han var, men denne gangen var det nesten overveldende. Han trenger dypt inn i meg, og jeg stønner.

Han tar tak i BH-en min, og følger nøye med mens jeg tar den av meg. Puppene mine beveger seg i takt med støtene, og vi bytter posisjon. Jeg setter meg oppå han, og det store speilet på veggen gir oss muligheten til å følge med på alt som skjer.

Han biter tak i niplene mine i det jeg lener meg fremover, og jeg nyter synet av det.

Jeg vil få han til å huske alt. Jeg stønner i øret hans, og han snur seg unna i det han merker at han er i ferd med å komme. Jeg tar tak i ansiktet hans, og tvinger han til å se meg i øynene. Jeg vil komme, men jeg vet at dersom jeg kommer vil han umulig klare å holde seg, og da vil alt være over. Jeg fersker han i å se på meg i speilet. «Ikke kom enda», hvisker jeg. «Ikke kom enda…»

Jeg beveger meg opp og ned pikken hans, og kjenner at jeg snart ikke klarer å holde meg lenger. Jeg kommer i et høyt stønn, og beveger meg raskt av han. Akkurat raskt nok til at han ikke rekker å komme. Jeg vil ha mer.

Jeg strekker meg mot nattbordskuffen og drar frem harnesset mitt og leketøyet vårt. Jeg kjenner på det myke læret, og den solide dildoen… Jeg vil få han til å komme med den, mens jeg ser ansiktet hans i speilet.

Jeg trer inn i harnessen og strammer den godt. Jeg kan se øynene hans lyse opp i forventning. Han ruller over på magen og steller seg på alle fire. Jeg teaser han med dildoen, og smører han godt inn med glidemiddel. Jeg drar neglene nedover ryggen hans, og han rykker til i en blanding av smerte og nytelse. Han strekker seg bakover, og presser rumpa si mot meg, trygler meg om å trenge inn i han.

Jeg fører dildoen sakte inn i han, teaser han og lar han åpne seg ordentlig for meg. Så tar jeg han med lange, sakte bevegelser. Jeg beordrer han til å ta på seg selv, og ser på han mens han drar hånden opp og ned langs det harde skaftet.

Han gisper etter luft, og stønner av nytelse. Jeg blir mer aggressiv, og drar han mot meg mens jeg støter enda hardere inn i han. Han stønner høyere, og ber meg om å få lov til å komme. Jeg rekker ikke svare før han spruter ut over madrassen, rister av nytelse og faller fremover…

Jeg reiser meg opp, skjønner at jeg ikke kan bli værende, og kler på meg. I det jeg går ut av rommet snur jeg meg mot han og innser at dette var siste gangen.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.duoshop.no ikke vil fungere korrekt.