Gjenskinnet av månelyset reflekterte i brilleglasset i det han kom tilbake inn på soveværelset. I den ene hånden holdt han et glass med isbiter og vann som forespurt, med den andre dro han opp knuten på morgenkåpen han hadde slengt over den muskuløse kroppen. Han satt krystallglasset pent på nattbordet ved siden av meg. Forsiktig satt han seg ned på sengekanten og eksponerte sin nakne kropp, som glitret i den dimme belysningen fra stjernehimmelen utenfor, og la seg med en betryggende arm over de nakne, ømme brystene mine.

Det var i denne stillingen jeg kjente hans stive lem mot kroppen min, og følte tørsten ta meg, men det var ikke etter vann. Med et lett grep rundt håndleddet hans førte jeg armen kilent ned kroppen min. Øyeblikket fingrene fra den store hånden hans berørte min allerede våte klitoris klarte jeg ikke bite tennene sammen, og stønnet et velsignelsens «å gud..» mykt inn i øret hans. Han skjønte hva jeg ønsket fra ham.

De myke fingrene hans spredde leppene mine, og han startet med en rolig, sirkulerende bevegelse over det som senere den natten ville bli et kjærlig ømt punkt.
Jeg kjente armmusklene hans smyge seg inn under overkroppen min, i det han trakk min slanke skikkelse nærmere seg. Hans våte lepper kysset seg pirrende nedover halsen i tråd med en stadig økende vibrasjon på djevelens ringeklokke.

De brede skuldrene hans overskygget mine i skumringen i det han la seg over meg uten å miste kontakt med mitt stadig våtere underliv. Hans maskuline, hårete ben kilte mellom lårene mine når han la seg over meg. Han flyttet langefingeren, med ringfingeren som viste at han var min, mellom leppene og inn i den varme, trange våte skjeden min.

Han smilte opphisset av mitt høye stønn da de tykke fingrene hans penetrerte åpningen, og sirkulerte rundt. Jeg grep tak i håret hans, og dro han til min eksponerte hals. Jeg kjente de hvite tennene hans bite kjærlig mot nakken min, mens han fant det mest intime punktet inni meg. Der satte han opp hastigheten på de vibrerende fingrene. Tommelen hans gikk i takt med fingrene over klitorisen, og jeg kjente den herlige følelsen av kveldens første orgasme nærme seg.

«Ikke stopp.. Ikke stopp..» hvisket jeg anspent mellom halvt lukkede lepper, før hele kroppen ristet av de befriende endorfinene som ble sendt ut av hjernen, og jeg med et jerngrep tok tak i armen hans og trakk ham ut.

«Gud..» stønnet jeg, mens brystkassen blåste seg opp og ned ukontrollert. Han lot meg puste ut, før han hvisket rolig inn i øret mitt, «vil du ha mer?» Og jeg nikket. Med et hardt grep rundt sitt eget lem førte han hodet sakte inn mellom bena mine, før han kjørte med kraft inn hele sin lange, tykke lengde.

Neglene mine boret seg inn i lakenet over hodet mitt. Munnen på vidt gap, og et lydnivå som ville vekket potensielle naboer kom som et drønn. Jeg var ute av stand til å svare på om jeg likte det, og nærmest målløs hveste jeg lystent på mer.

Det var først i det han rettet opp ryggen, og bestemt plasserte mine bein oppover brystkassen hans at jeg hørte han stønne. Hans dype, tunge røst sendte frysninger nedover ryggraden min, og han økte tempoet. Med bena lukket var den allerede deilige følelsen av hans kuk inni meg økt, og klørne mine grep hardt rundt armene hans.

Tempoet ble erstattet med lengre, hardere støt. Pusten hans synkroniserte seg med min, og neglene mine slapp ikke tak før han trakk seg ut og sprutet over hele meg, og spenningen i kroppen min ble erstattet av indre ro i det han rolig la seg ved min side igjen.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.duoshop.no ikke vil fungere korrekt.