Duoshop

  /  Bloggen   /  Vi tester trykkstimuli

Vi tester trykkstimuli

Iløpet av de siste årene har store produsenter som Womanizer, Lelo og We-Vibe, i tillegg til en hel del andre brands, hevet seg på denne trykkbølgetrenden som ser ut til å ha overtatt tronen og vinneren som det aller beste innen klitorisstimuli. Flere ganger i året har det kommet flere modeller, oppdaterte versjoner og alle med klitoris har strømmet til butikkene for å sikre seg siste utgave. Det er ikke uten grunn at dette fenomenet har blitt en snakkis, og som selvutnevnt ekspert på området har jeg prøvd absolutt alt fra de store produsentene, slik at jeg endelig kan komme med en ordentlig konklusjon om hva som etter min mening er verdt å sikre seg og hva som funker. Dette er naturligvis kun basert på mine egne preferanser, så ha i bakhodet at vi alle er forskjellige når det kommer til hva vi liker og ikke. Min klitoris er ihvertfall fast bestemt på hva den vil ha 🙂

Som den leketøysnerden jeg har blitt iløpet av de siste årene har jeg lagt sjela mi i dette. Ting jeg derfor har lagt vekt på under denne “studien” er: 

  • Hvordan fungerer leketøyet på egenhånd 
  • Hvordan fungerer leketøyet sammen med partner
  • Hvordan er leketøyet utformet i forhold til brukervennlighet
  • Har leketøyet spesielle egenskaper utover det åpenbare og er disse nødvendige 
  • Og sist men ikke minst: lever intensitetsnivåene opp til det som blir lovet fra produsenten

Womanizer kommer alltid til å være en av mine absolutte favoritter, men la oss for en gang skyld starte med kanskje den største konkurrenten som dessverre ikke har fått så mye oppmerksomhet – men som virkelig lever opp til alt jeg ser etter i en klitorisstimulator basert på deilige, intense trykkbølger: nemlig Lelo Sona Cruise! Som alltid var jeg i hundre da jeg fikk beskjed om at denne saken lå og ventet på meg. Jeg var på messe i Tyskland og der fikk jeg kjenne på Lelos lille vidunder. Riktignok på tuppen av nesa, men det var jo nesten orgasmisk i seg selv. Forventningene var høye, og planen var å prøve denne så snart jeg var hjemme igjen. Etter noen dager fra hverandre, klarte jeg nesten ikke holde fingra fra kjæresten min og ting lå til rette for en aldri så het hyrdestund med Sona klar til å prøves ut! Etter noen minutter klarte ikke nysgjerrigheten min å vente lenger, så jeg grep tak i Sona og nådde klimaks på null komma niks. Altså, den er så intens at det nesten ikke er til å tro.. Og jeg tror faktisk at den slår Womanizer på dette punktet. 

Lelo Sona Cruise

Lelo Sona Cruise er laget med et flott og luksuriøst design med gulldetaljer, og leverandørens lovord er at du skal oppleve sterke orgasmer som kommer fra et sted langt inni deg. Dette kan jeg skrive under på at stemmer. Det er sjeldent jeg har kommet så hardt, og jeg tror både jeg og kjæresten min ble like overrasket over hvor fort det gikk. Hvis jeg skal sammenligne med Womanizer Premium, følte jeg meg litt mer nummen etter orgasmen, som gjorde at jeg trengte en pause før jeg tok en ny runde. Jeg er usikker på hva det kommer av. Lelo Sona Cruise kommer med såkalt Cruisecontrol, som vil si at leketøyet ikke mister intensiteten når det presses mot kroppen i det man nærmer seg klimaks (noe som ofte skjer med klitorisstimulatorer). Jeg fikk ikke noe særlig inntrykk i det hele tatt av denne funksjonen da jeg prøvde leketøyet med partner, men da jeg prøvde Sona alene utforsket jeg funksjonene mer og la merke til at Cruisecontrol absolutt er en stor fordel. Den er ikke helt lydløs (minner litt om en sånn type murring de aller fleste sexleketøy basert på lufttrykk gir fra seg), men er ikke distraherende på noe vis. Utformingen er fin, og det ligger godt i hånda. Et lite minus får den fra meg i og med at knappene sitter på undersiden, noe som gjør at det føles som om jeg famler litt i mørket når jeg vil skifte på intensitetsnivåene. 

Alt i alt får Lelo Sona Cruise skryt fra meg. Den er absolutt et leketøy jeg kommer til å bruke mer i fremtiden, både alene og sammen med partner. Stort, stort pluss for styrken på trykkbølgene, Cruisecontrol som lar meg nyte sterke pulseringer helt til jeg er i mål og selve formen for leketøyet. Dessverre når den ikke helt opp med tanke på at jeg ikke kan kjøre på igjen straks, noe som jeg er vant til med Womanizer, og at knappene ligger på undersiden mot kroppen. 

Karakter: 5

Kjøp her

We-Vibe Melt

We-Vibe Melt har jeg skrevet om tidligere her, men den fortjener en plass på denne lista også. We-Vibe er kanskje aller mest kjent for å være de som leverer app-styrte leketøy, som gjør det mulig å styre vibrasjonene fra store distanser. Høyteknologisk leketøy er alltid spennende, og We-Vibe klarer alltid å levere – både når det gjelder de sterke vibrasjonene, design og kule egenskaper. We-Vibe Melt er et produkt som kombinerer We-Vibes app-funksjon og Womanizers trykkbølger. Leketøyets form og design er laget for å kunne plasseres mellom to kropper, og stimulere klitoris under sex (noe som er noe av det aller beste jeg vet om!). Jeg har selvfølgelig prøvd leketøyet både alene og sammen med partner, og jeg synes det funker helt fantastisk sammen. Melts utforming og at den er mulig å styre med app, gjør denne til en helt unik, liten sak i samlingen. App-styringen gir oss muligheten til å leke litt, også når vi ikke befinner oss i samme land. Når det gjelder styrken på trykkbølgene, er jeg dog ikke helt overbevist. Som storforbruker av disse produktene, er jeg ganske sikker på at jeg er litt herda og merker at jeg har behov for skikkelig styrke på pulseringene. We-Vibe Melt når ikke helt opp på dette punktet, men de andre egenskapene gjør at den vinner på så mye annet. Dessuten tror jeg at den er veldig fin for nybegynnere, som kanskje er ute etter noe som kan stimulere klitoris under sex, eller for partnere som lever i avstandsforhold og har lyst til å leke litt ved hjelp av teknologien den tilbyr. Et stort pluss er at knappene er plassert på oversiden på den avlange utformingen til leketøyet, noe som gjør at den ikke bare ligger godt i hånda, men også er lett å styre. 

We-Vibe Melt er en sikker vinner når det gjelder egenskapene de andre leketøyene mangler. At den kan styres fra andre siden av verden, og leketøyets smale og avlange form som gjør den perfekt å bruke under sex, er helt klart egenskaper jeg kommer til å få bruk for i fremtiden. Styrken på intensiteten drar litt ned. Når det skal sies, kom jeg igjen og igjen (selv om det tok bittelitt lengre tid med Melt..)

Karakter: 4

Kjøp her | Les produktanmeldelse

Womanizer Premium

En gjenganger og favoritt i samlingen min er Womanizer Premium. Den er særdeles godt brukt, og mest sannsynlig det leketøyet jeg har strukket meg etter mest siden jeg fikk det. Det som gjør Womanizer Premium til min favoritt er formen, styrken, smart silence-funksjonen (som gjør at den kun kjører når den er i berøring av hud), at den har knappene på oversiden og er lett å styre samt at den er laget av silkemyk silikon som føles deilig. Womanizer Premium er det leketøyet som har gitt meg flest multiorgasmer, rett og slett fordi den gjør at jeg ikke føler meg nummen og overfølsom lenge etter hver orgasme, og det er lett å gripe tak i den og kjøre på igjen og igjen. Womanizer Premium er uten tvil en favoritt både alene og sammen med partneren min. Den bråker svært lite (kun svak murring som hos de fleste andre). Womanizer Premium er både sterkere og svakere enn de andre versjonene fra Womanizer, noe som gjør den til en sikker vinner når det kommer til intensitet. Den passer like bra for både nybegynnere som vil starte rolig, og for de med litt mer herda klitoris som trenger styrke. I tillegg til å inneha alt jeg ser etter i et slikt leketøy, er den også utstyrt med autopilot-funksjon, som rett og slett tar deg med gjennom de ulike intensitetsnivåene og varierer styrken. Som en som liker å ha kontroll på mine egne orgasmer (evt. overlate kontrollen til partneren min), har denne funksjonen blitt svært lite brukt hos meg. Men jeg kan se for meg at det er fint om man ønsker å utsette orgasmen sin, og bare leke seg gjennom de ulike trinnene. 

Jeg har fått stor glede av Womanizer Premium de siste årene, og jeg må nok si at dette er min all time favoritt! 

Karakter: 6

Kjøp her

Womanizer Duo

Womanizer Duo er en helt spesiell sak, som jeg tidligere har skrevet om her. Denne varianten er utstyrt med Womanizer Premiums intense lufttrykksstimuli mot klitoris og We-Vibe Novas G-punktsvibrator. Dersom du er som meg, og liker å stimulere klitoris med Womanizer mens du har sex med en partner med penis, eller bruker en dildo/vibrator, så vil du nok også like Womanizer Duo som er skapt for å stimulere begge punktene som føles best. Som jeg skrev i min anmeldelse av denne, opplevde jeg tidenes sprutorgasme og havnet i en eller annen slags tilstand (haha!). Womanizer Duo byr på de samme, deilige trykkbølgene som Premium kommer med, og G-punktsvibratoren byr på intense og dype vibrasjoner. I tillegg er staven perfekt bøyd, slik at den presser godt oppover mot G-punktet. Siden den okkuperer omtrent hele underlivet, er det naturligvis litt vanskelig å bruke denne under sex. Denne saken får jeg altså mest glede av når jeg leker meg alene! Utformingen og designet gjør at den er enkel å holde i, og det er en fordel at knappene er på oversiden. Et minus når det gjelder brukervennlighet (eller mangel på brukervennlighet) er at det fort kan bli mange knapper å holde styr på, og det er ikke alltid like logisk hvilken knapp som gjør hva. Det kan fort bli litt forvirrende og frustrerende når det plutselig skjer noe annet enn du ønsker der og da. Uansett, dette lærer man seg etterhvert, og det er jo litt spennende med uforutsigbarhet også 😉

Med Womanizer Duo får man alt i ett. Den stimulerer virkelig alle punktene på best mulig måte. Et fantastisk leketøy som jeg drar frem når jeg er alene! 

Karakter: 5 

Kjøp her

You don't have permission to register

X