Mina (28) ønsker å endre folks holdning til sexarbeid

Mina har aldri hatt det så bra med seg selv som etter at hun startet med sexarbeid. Hun har imidlertid sett seg lei på stigmatiseringen av sexarbeid, og slår nå et slag for alle som dyrker sex og kropp. 

Mina begynte å snuse på BDSM allerede i 16-års alderen, og fant raskt ut at dette var et miljø der hun følte seg både trygg og tilpass. 

På Instagram og Onlyfans kan hun være seg selv, og gjennom førstnevnte har hun funnet tryggheten med egen sensualitet og kropp. Dette reflekteres også i bildene hennes, som er en herlig miks av myk feminitet, boudoir og cosplay.  

Hun startet Instagram og Onlyfans fordi hun ønsket et fristed der hun kunne bli mer trygg på seg selv, hvor hun kunne legge ut det hun ville, slik at ingen kunne føle de hadde noe de kunne bruke mot henne. 

Navn: Mina Undomiel   

Alder: 28 år  

Holder til: i en liten by på Nordmøre  

Kink: foretrekker Domina-rollen

Instagram: minaundomiel 

OnlyFans: onlyfans.com/mina.undomiel 

Hva føler du er fordelene og ulempene med Instagram og Onlyfans? 

Fordelene er nok tryggheten jeg har i meg selv og i det å kunne føle meg sexy.  

Ulempene er definitivt stigmaet som ligger i sexarbeid. Jeg har fått mange uønskede bilder og meldinger med seksuell trakassering, noe som ikke er greit bare fordi jeg driver med Onlyfans.  

Det jeg liker best med å drive med Onlyfans er nok det at jeg har friheten til å kunne velge hvordan jeg vil at uken min skal se ut. Jeg har friheten til å kunne kle meg ut og føle meg bra. 

En annen positiv ting er støtten og samholdet jeg har fått med flere jenter som driver med Onlyfans og lignende sexarbeid.  

Men som vi nevnte innledningsvis er ikke alt bare en dans på rosa skyer. Mina får en del backlash for det hun driver med.  

Det er mange jeg kjenner som drømmer meg for at jeg «selger kroppen min». Men hva vil det si å selge kroppen sin? Jeg tenker at de gjør det samme når ødelegger ryggen – og mer til – med en 8 til 4-jobb. Alt er relativt. 

En annen ting er jo at mange av de som dømmer meg har blitt med en fyr hjem for sex, etter at han har kjøpt en drink til dem på byen. Jeg tar meg bare mye bedre betalt, sier Mina med glimt i øyet. 

Copyright Ⓒ Mina Undomiel

Også var det dette med stigmaet rundt sexarbeid. Hva er dine tanker rundt dette? 

Det er fortsatt mange som tror at du misliker deg selv, eller at du har dårlig selvbilde, fordi du driver med sexarbeid. Det er i hvert fall helt feil for min del. Jeg har aldri vært så sikker i meg selv som etter jeg begynte med sexarbeid.  

Jeg tror at vi må snakke mer åpent om sexarbeid, og forstå at dette også er en jobb.  

Men vi må også informere unge som tenker å begynne med slikt at de MÅ være innstilt på at ALLE finner ut at de driver med sexarbeid. Besteforeldre, foreldre, søsken, kjærester, venner, fremtidige arbeidsgivere, alle som er i livet ditt. Og hvis du ikke er innstilt på at alle kan finne det ut, så er du ikke klar for å drive med Onlyfans. Å tro at du kan holde det skjult er naivt, det kommer alltid for en dag – særlig når kontoene dine vokser seg større. 

Hva tenker du om alt det negative som følger med å drive med sexarbeid? Hvordan håndterer du det, og hva er dine tips til andre som opplever det samme? 

Jeg synes først og fremst det er fantastisk at flere greier å finne en styrke i seg selv når de starter med dette, men en må definitivt ha ganske tøff hud for at ikke alle sleipe kommentarer eller kritikk på kropp skal gå innpå en.   

Jeg tror det er viktig å finne en styrke i seg selv først, og deretter styrke denne selvtilliten via Instagram og Onlyfans når du er trygg på hvem du er 🥰 

Copyright Ⓒ Mina Undomiel

Hva tenker du om veldig unge jenter som hopper på trenden fordi de kanskje ser en rask økonomisk gevinst i det? 

Unge jenter som bare hopper på «trenden» med sexarbeid har nok ikke tenkt seg godt nok om.  Du må virkelig være forberedt på at ALLE i livet ditt, nå og i fremtiden, finner ut at du driver med sexarbeid.  Og hvis du ikke er klar for at familie, venner og potensielt fremtidige arbeidsgivere finner ut at dette, så er du heller ikke klar for å drive med sexarbeid.  

Det er også kjempeviktig å kjenne egne grenser, slik at man ikke blir manipulert til å gjøre noe man vil angre på senere. 

Jeg håper flere sider slutter å fordømme sexarbeid, slik at vi får lov til å snakke om det.  

For nå er det slik at hvis du prøver å promotere deg eller snakke åpent om sexarbeid, for eksempel på Instagram, så blir du sensurert.  

Men menn som utrykker seg voldelig mot sexarbeid eller som sender upassende meldinger får lov til å fortsette. Forstå det den som kan! 

Så jeg håper sider som Instagram og lignende kan begynne å ta oss på alvor når vi rapporterer upassende oppførsel fra de som trakasserer oss. 

Men personlig har jeg med tiden opparbeidet meg ganske tykk hud. Så mange av de upassende meldingene jeg får har blitt god underholdning for vennene mine og meg, vi har ofte fått oss en god latter. Det hender også jeg prøver å spille dum og lar de grave sin egen grav før jeg tar dem i oppførselen deres. Flere menn har blitt tatt på senga i sine forsøk på å svindle meg, og de blir skikkelig flaue når de skjønner at jeg ikke lar meg lure. 

Copyright Ⓒ Mina Undomiel

Hvordan er drømmekunden din? 

Drømmekundene er definitivt de som virkelig setter pris på innholdet jeg legger ut.  

De som skjønner hvor mye tid, planlegging og penger som går inn i hver photoshoot.

Hva slags bilder foretrekker du å legge ut? 

Jeg elsker å få lov til å ta bilder utendørs, gjerne legge litt fantasi inn i photoshooten. 

Når det gjelder outfit til photoshoot er nok nytt sexy undertøy favoritten. Men privat er flogger og shibari det som ligger mitt hjerte nærmest. I tillegg synes jeg kink-relatert innhold er veldig gøy, spesielt hvis jeg får leke meg med mat i samme slengen. 

Hender det du får gaver av kundene dine? 

Ja, jeg har en Amazon ønskeliste, så de som ønsker å skjemme meg bort kan finne både klær/kostymer (som de selvfølgelig får video eller egne bilder av at jeg prøver) og gaming-relaterte ting de kan kjøpe til meg der.😊 

Hva er dine råd til andre som vi starte med sexrelatert arbeid? 

Pandemien har definitivt gjort at flere er innom tanken å starte med dette. Og når flere sitter hjemme og det ikke er så mye å gjøre, så er det nok mer fristende å sjekke ut innhold, eller teste ut om en liker å legge ut slikt selv. 

Mine råd til de som virkelig vil starte med dette er derfor: 

  • Kjenn deg selv godt! 
  • Finn ut hvor dine grenser går! Lag det et klart skille for hva du er villig til å gjøre, slik at det er vanskelig å kunne overskride denne (da er det nye lettere å unngå at sleipe folk prøver å manipulere deg). 
  • Ikke forvent at du kommer til å tjene så godt at du skal kunne leve av dette med en gang.  
  • Dette er hardt arbeid og det er utrolig viktig å promotere seg selv MYE. Spesielt nå som det er et marked hvor kjøper kan velge og vrake i det h*n ønsker.  

Og helt på tampen Mina, hva skal du gjøre i sommer? 🌞

I sommer tenker jeg å dra på roadtrip rundt i landet, kanskje stoppe opp og lage litt norsk naturinspirert innhold til Onlyfans-siden min. Bare ta livet med ro, og stoppe der jeg føler for det. Så hvis noen har noen tips om hvor jeg må innom så send meg gjerne en melding 😜 

Intervjuet

Vi presenterer jevnlig norske personer med Instagram- kontoer vi synes er verdt å fremme. Er du over 18 år, har en spennende konto med innslag av erotikk og/eller fetisj/BDSM? Send oss en mail på redaksjonen@duoshop.no.

Skriv litt om hvem du er, legg ved et bilde og link til din Insta-konto. Merk at det er stor pågang, så ventetiden på å bli publisert kan bli noen uker.

Ta kontakt!
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.duoshop.no ikke vil fungere korrekt.