Duoshop

  /  Bloggen   /  BDSM og Fetish   /  Min fetisj — del 1: Bleier

Min fetisj — del 1: Bleier

I vår nye serie, Min fetisj, ønsker vi å fjerne tabuer rundt ulike fetisjer, og å gi deg svar på alt du måtte lure på. 

Hva er en fetisj? Fetisjisme defineres ved at man tenner seksuelt på et objekt eller en aktivitet, som for eksempel et klesplagg, et rollespill eller en gjenstand. Eksempler på kjente fetisjer er rollespill, latex, bondage, føtter, høye hæler og blondeundertøy.

Enkelte er avhengige av at fetisjen møtes i seksuelle settinger for at nytelsen skal oppstå, mens andre bruker den som et krydder i sexlivet. 

I første del av Min fetisj skal vi skrive om bleiefetisj. Bleiefetisj er en fetisj som lett kan bli misforstått, som er grunnen til at vi ønsker å dykke dypere inn i den og lære mer om hva den egentlig handler om. 

Vi har kommet i kontakt med en mann i slutten av 20-årene som liker å bruke bleier, og har stilt han noen spørsmål om dette. 

Spøsmål og svar om bleie-fetisj

Kan du fortelle litt om hvordan det hele startet? 

“Det startet allerede i 8-9-års alderen. Jeg husker jeg overnattet hos en kompis som hadde en lillesøster som brukte bleier. Da jeg var på badet snek jeg med meg noen bleier som jeg tok med meg hjem, og etter det har jeg vært hekta.”

Hva var det med bleiene som fascinerte deg?

“Jeg husker jeg var redd for at jeg skulle tisse i sengen, selv om jeg aldri gjorde det, så det begynte egentlig som en praktisk greie. Husker også at jeg synes det så søtt ut, og det var ikke før i de senere årene jeg begynte å oppleve det som noe seksuelt.”

Fortalte du om dette til noen?

“Moren min fant bleiene mine som jeg hadde gjemt da jeg var rundt 12 år. Hun lurte fælt på hvorfor jeg hadde de. Jeg sa at jeg brukte dem om natten. I dag er det bare noen få som vet at jeg liker bleier. Kona mi er en av de som vet at jeg liker det.”

Hvilken reaksjon fikk du fra kona di da du fortalte det?

“Etter å ha vært sammen i 4-5 måneder var vi på en hyttetur bare vi to. Jeg følte på at jeg måtte fortelle henne om at jeg likte bleier, og etter noen glass vin spurte jeg henne om hun hadde noen fetisjer hun ville fortelle meg om. Hun svarte at hun ikke kunne komme på noe spesielt og stilte meg det samme spørsmålet tilbake. Jeg fortalte henne så at jeg likte å gå med bleier og at jeg likte å tisse i dem. Hun ble først litt satt ut, og så nysgjerrig på hva det var jeg likte med det. Hun tenner ikke på bleier selv, men har gått litt i dem for å overraske meg, og har ingen ting i mot at jeg bruker bleier rundt henne.”

Hva er det du liker med bleiene?

“Jeg liker hvordan de kjennes på, og å kjenne at de blir våte. Det er en ydmykende følelse som jeg liker.”

Du poster en del bilder av deg selv i bleie på instagrammen din, @adorini1990. Hva slags tilbakemeldinger har du fått fra folk på internett?

“Jeg når ut til folk med samme interesser ved å bruke hashtags relatert til tema. Det vil si at 90% av de som ser bildene mine allerede er interessert i bleier. Så langt har jeg kun fått positive tilbakemeldinger. Jeg skjuler ansiktet og andre ting som gjør at folk kan kjenne meg igjen. Jeg er nok ikke klar for å komme ut med denne fetisjen, og blir nok ikke det heller. “

Hender det at du bruker bleie også utenfor huset? Har du noen gang brukt bleie på jobb?

“Jeg bruker stort sett kun bleie hjemme. Det hender jeg bruker bleie utenfor husets fire vegger, og da går jeg for mer nøytrale bleier. Gjerne en som ikke er så tykk, slik at den ikke vises. Det har hendt at jeg har brukt mer synlige bleier ute blant folk på steder jeg ikke kjenner noen, med god erfaring. Jeg har funnet ut at de aller færreste går rundt og ser etter om noen har på seg bleie, så jeg tror ikke noen har merket det.”

Har du en fetisj du kunne tenke deg å fortelle oss om? Send oss en mail til kundeservice@duoshop.no med emne “Min fetisj”.

You don't have permission to register

X