Torsdag morgen. Fuglekvitter i buskene under vinduet, lett vårlig bris siger igjennom lukkede gardiner. Kjæresten min er for lengst dratt på jobb og etterlatt meg og min stive kuk opp til tilfeldighetene.

Jeg ser igjennom lekene jeg har tilgjengelig. Glidemiddel har gått fra å være et fremmedord til en selvfølge, så jeg setter den fra meg på nattbordet og ser over alternativene. I dag følte jeg for noe nytt og spennende. Noe jeg har lite erfaring med, noe jeg kunne fiddle litt med og bruke tid på å fin justere underveis siden det fortsatt var 5-6 timer til jeg selv skulle på kveldsvakt.

Så jeg fant frem Arcwaven som ikke mange dagene før hadde ramla nedi postkassa. Ved første øyekast ser boksen så vell som leken ut som noe dratt rett ut av et spaceship horror spill. Den har en maskulin utforming, anonym nok til at den kan stå i ladeesken sin uten at andre vil stille spørsmål.

Konseptet til denne leken, så vidt jeg kunne forstå, var å lage et produkt som stimulerer penis på lignende vis som womanizer gjør for klitten, og det var akkurat en slik ny opplevelse som fristet morgenbrødet denne morgenen. Jeg skal innrømme at jeg hadde ikke de største forhåpningene til Arcwave, men etter å ha smurt inn penis i glid, og sklidd den inn under hetta måtte jeg svelge mine ord.

Å tre kuken inn i det myke silikonet var en euforisk opplevelse på morgenkvisten, og stønnene kom på inn så vel som ut pust. Jeg offeret ikke en tanke på hva naboene kom til å tenke her jeg ligger i første etasje med vindu åpent, og den stadig høyere lyden av motordur og eskalerende dype stønn som forlot vinduet mitt.

Jeg hadde mine tvil om hvor godt jeg kom til å like denne leken. Forhåpningene mine var å sitte igjen med en leke jeg har flere av fra før i en annen forpakning. Den gang ei, heldigvis. Ion er masturbatorens Swiss knife. De dype vibrasjonene langs skaftet mens jeg dro den nette svarte holderen opp og ned skaftet mitt var uten sidestykke fra andre lignende leker. Den myke silikonen som forførte min harde kuk på morrakvisten var en følelse uten like, men det var på langt nær ikke alt Arcwaven hadde å by på. Det er på den øvre halvdel av innsiden av sleeven hvor den faktiske magien skjer. Følelsen av de behagelige trykkbølgene mot penishode, spesielt med et lett trykk fra tommel for ekstra press, er den deiligste opplevelsen jeg har hatt alene på en lang stund, og jeg fikk for første gang i mitt seksuelle liv oppleve å komme uten annen stimuli enn å la Ion gjøre jobben sin. For en fantastisk start på morgenen, og for å være ærlig kommer det til å bli en herlig slutt på kvelden!

Prikken over i’en er hvor enkel den er å rengjøre. Sleeven vries fra batteripakken og kan vaskes under vasken, tørkes med et håndkle og sprayes lett med leketøysrens. Batteripakken i seg selv tørkes med tørt papir, og et par lette strøk med rens gjør susen.

Alt i alt er Arcwave Ion en glede av de sjeldne! Det er en sofistikert leke, i et kompakt forpakning som man ikke trenger å skjemmes over å ha stående i hylla med hetta på. Den er lett håndterlig, og et must for alle menn som vil sitt sexliv det beste.

Les den komplette guiden for arcwave her.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.duoshop.no ikke vil fungere korrekt.