Duoshop

  /  Bloggen   /  Produktanmeldelse: Electrastim Aura Buttplug

Produktanmeldelse: Electrastim Aura Buttplug

Helt siden jeg først hørte om konseptet elektrosex har jeg hatt lyst til å teste det ut. Det er mye å sette seg inn i, og det kan bli litt kostbart om det blir et bomkjøp og man ikke liker det. Dermed var jeg rask da jeg ble spurt om jeg kunne teste Aura pluggen fra Electrastim. Dette er en liten plugg som både kan brukes vaginalt og analt, og jeg gikk for det første. Som helt ny innen faget opplevde jeg pluggen som perfekt i størrelse og lett å bruke. For å kunne bruke denne må man også ha en strømboks, som denne fra Electrastim.

Jeg valgte å teste ut dette sammen med partneren min, og vi brukte begge tid på å sette oss inn i hva man skal gjøre og ikke gjøre innen elektrosex før vi startet. Vi koblet den opp til boksen slik instruksene tilsa, og vi ble enige om at det som føltes tryggest første gang var at jeg skulle føre inn pluggen selv. Da den var på plass skrudde vi boksen på og lot den starte på det nederste trinnet. Jeg var helt forberedt på å kjenne et sjokk eller en stikkende følelse med en gang, men jeg kjente helt ærlig ingenting. Først lurte jeg på om vi kanskje hadde koblet den opp feil, men alt virket riktig og jeg ba partneren min skru opp et hakk. Fortsatt ingenting. Jeg ba henne skru opp et par hakk til, hun var litt raskere enn jeg hadde tenkt og WOW for en følelse! Noe helt nytt, ulikt alt annet jeg har kjent før! Det var som om g-punktet og klitoris ble stimulert samtidig fra innsiden. Som om kroppen min selv var stimuli. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det annet enn at jeg måtte ha MER.

Vi testet ut de ulike mønsterne den kunne pulsere i, og siden vi har en strømboks med flick funksjon prøvde vi oss også på denne. Flick gjorde det morsommere å være to og hun kunne tease meg på en helt ny måte. Mens hun skrudde opp intensiteten på pluggen føltes det mer og mer ut som om jeg hadde en kontinuerlig orgasme. I sekundet hun tok fingeren sin på min klitoris opplevde jeg en orgasme ulik alt jeg har følt før og jeg må innrømme at jeg laget lyder som overrasket oss begge. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller hvordan jeg skal beskrive det, annet enn UTROLIG!


Nå har det blitt slik at om jeg har en litt vanskelig dag og sliter med å nå klimaks tar vi bare frem Aura, så kommer orgasmen raskere enn ved noe annet jeg har prøvd. Jeg får ikke orgasme av kun pluggen, men det skal bare bittelitt stimuli på klitoris før jeg får helt grensesprengene orgasmer. Det er altså bare helt vilt! Jeg var nervøs for å prøve, men nå er det faktisk noe av det beste jeg vet. Partneren min prøvde den også for første gang her om dagen, og er nå like frelst som jeg. Vi har ikke testet den analt, og kommer ikke til å bruke denne pluggen til det siden det ikke er lurt å bruke det samme analt og vaginalt når det ikke kan kokes. Men vi ser nå på mer utstyr som passer med strømboksen til Electrastim og vi vet allerede at dette kommer til å bli vår nye go-to.

You don't have permission to register

X