Duoshop

  /  Bloggen   /  Produktanmeldelse: Moxie Trusevibrator

Produktanmeldelse: Moxie Trusevibrator

Måten han møter blikket mitt mellom radene av tøy på kjøpesenteret i det han skrur opp intensiteten setter opplevelsen helt på spissen. Jeg kjenner jeg blir varm i kinnene mens jeg lukker øynene og bare nyter. Jeg kan nesten ikke vente til vi er alene igjen. Slik vil jeg oppsummere min opplevelse av Moxie

Det første jeg gjorde da jeg fikk Moxie var å sette den til lading så jeg kunne ta den i bruk så fort som mulig. Jeg har lenge ønsket meg en vibrator jeg kan bruke offentlig, og Moxie fra We-Vibe virket helt perfekt! Med en kraftig magnet som fester vibratoren til undertøyet er den enkel å få på plass og den sitter godt mens jeg er i bevegelse. Den er liten og nett, så med et skjørt ble den usynlig for andre, og under vinterjakken min ble den også så og si lydløs, selv på de mest intense innstillingene. Kjæresten min og jeg er allerede godt kjent med We-Vibe produkter, så appen lå allerede på telefonene våre, og det tok oss sekunder å koble opp mot Moxie. Da alt var klart satte vi kursen ut av døra og mot byen for å se i butikker.

Vi startet forsiktig og lett, og jeg så han tittet bort på meg for å sjekke min reaksjon når han endret mønster eller intensitet. Han fikk det særegne smilet jeg elsker hver gang han byttet vekk fra en av mine favorittmodus eller skrudde ned intensiteten litt og jeg ikke klarte å skjule min irritasjon. Det å stå rett ved siden av andre mennesker å vite at bare vi to egentlig vet hva som foregår gjorde det hele ekstra pirrende. Etter en tur i byen med teasing kunne jeg nesten ikke få han med meg hjem fort nok, og resten av kvelden var undertøy helt unødvendig, for å si det sånn.

Siden vi ikke bor sammen er det fint at Moxie også kan brukes som en lay-on klitorisvibrator. Da kan jeg bare sende en melding til min kjære og spørre om han vil gi meg en hjelpende hånd, åpne appen og la han ta over. På denne måten kan vi være nær hverandre i hverdagen, selv om vi er hver for oss enten han er hjemme hos seg selv eller på møter andre steder i landet. Som trusevibrator vil jeg nok ikke klare å komme av den alene, enda så ekstremt nære jeg har vært, men som en lay-on har jeg klart å få mange deilige orgasmer i min kjærestes regi. 

Mine topp tre tips for å gjøre opplevelsen så bra som mulig:

  • Stramt undertøy, så vibratoren kommer tett inntil klitoris.
  • Løse klær som baggy bukser eller skjørt.
  • Dra et sted med en del bakgrunnstøy som et kjøpesenter eller et utested.

Det eneste jeg har å utsette på Moxie må være appen til We-Vibe. Den er av og til litt ujevn og faller ut, noe som selvsagt ikke er så gøy når man er midt i noe. Det har så langt ikke vært et problem å gjenopprette forbindelsen, men jeg håper de legger enda litt mer arbeid ned i appen. For oss har det enda ikke vært problematisk når jeg bare er hjemme og skal bruke den som en lay-on, og offentlig har vi så langt løst saken ved å bruke fjernkontrollen så lenge vi vet vi skal være innenfor noen meters avstand fra hverandre.

Vibrasjonene til Moxie er dype og går lavt ned og høyt opp i intensitet. Jeg elsker måten den bygger opp og teaser meg på. Det å gi kjæresten full kontroll så han kan gjøre meg så frustrert som han bare vil gir leken en ny dimensjon som jeg nyter til det fulle. Til slutt ber jeg nesten på mine knær om å få dra hjem for å fullføre. Enten du vil komme nærmere en avstands-partner eller du vil sprite opp hverdagen litt kan jeg anbefale Moxie på det sterkeste!

Kjøp Moxie her!

Bilde via theNotice

You don't have permission to register

X