Tlf.: 223 34 444
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
  • 0
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
Tlf.: 223 34 444

Produktanmeldelse: Rimba kyskhetsbur med penisplugg

Vi har vært så heldige å få teste den frekke lille kyskhetspluggen fra Rimba. Spenningen var stor da pakken kom i posten, og etter å ha åpnet og fått sett hvor spenstig den så ut, klarte vi nesten ikke vente med å få prøvd den.

Rimba kyskhetsplugg er en stilren og enkel kyskhetsplugg. Utformingen gjør den enkel å sette på plass, og den sitter godt på. Buret kan brukes begge veier. Både med festestangen på oversiden av penis, og på undersiden. Når den er festet på undersiden gir den mer tyngde og et fast grep på ballene. At selve pluggen har en dimensjon på hele 1 cm gjør den enda mer pirrende, men det er kanskje ikke noe for nybegynnere…  All finish på produktet er bra gjennomført, og den er svært lett å rengjøre etter bruk.

 

Jeg bestemte meg for at min sub skulle lage middag med kyskhetspluggen etter en stressende dag, hvor jeg følte at vi ikke hadde hatt tid til hverandre. Jeg kommanderte han opp for en dusj og barbering. Han adlød villig, og kom tilbake for inspeksjon. Jeg var fornøyd, og tok den voksene pikken hans i munnen. Da han begynte å jamre seg slapp jeg taket og fant frem kyskhetspluggen. Jeg tredde ringen rundt ballene og pikken hans før jeg sakte, med usedvanlig sikkert matet han med dilatoren. Han stønnet når hele var inne, og jeg låste han fast. For et syn! Jeg elsket synet av den harde pikken som prøvde å sprenge seg løs fra stålet. Det gikk bare en liten stund før det begynte å dryppe fra pikken hans, og jeg matet han med det, slik han skulle mate meg når han var ferdig med middagen! Buret ble sittende på til jeg var forsynt både med mat og sex.

 

Hennes erfaring:

Jeg, som er Domina i forholdet, gledet meg veldig til å skulle sette buret med plugg på slaven min. Jeg liker å bruke kyskhetsbelter, bur og plugger, så dette var midt i blinken. Jeg kommanderte slaven min av med klærne før jeg satte buret på ham.

Det var ganske enkelt å sette på plass, da ringen gled lett over både penis og ballene (med litt smørning). Selve pluggen har en diameter på 1 cm, så jeg førte den inn med forsiktighet, men uten problemer. Den var enkel å låse, og utrolig vakker å se på når den var på plass.

Jeg lot slaven min ha den på en stund før jeg bestemte meg for å snu den, og det fungerte. Så den kan brukes begge veier, både med stangen på oversiden av penis, og på undersiden- da deler og klemmer den ballene i tillegg. Jeg syns den holdt penisen bra nede.

Hans erfaring:

Som sub i forholdet syntes jeg førsteinntrykket av buret var veldig pirrende. Synet av det massive stålet og den solide pluggen sendte gåsehud oppover hele kroppen, jeg gledet meg veldig til å prøve det på.

Da buret var satt på plass med «stangen» på oversiden kjente jeg med en gang at det var god tyngde på det som i seg selv var meget opphissende. Jeg satte pris på den helt unike følelsen av at penis ble holdt igjen innenfra og ikke utenfra, slik som med konvensjonelle kyskhetsbur

Med stangen plassert på oversiden av penis, gir det penis mulighet til nesten full ereksjon, men en veldig god intern følelse i fra den massive pluggen.

Vi byttet så side på stangen i fra oversiden til undersiden. Dette ga en bedre hold på penisen pga avstanden fra yttersiden av penis til innersiden av urinrøret var lengre på undersiden enn på oversiden. Selve stange ga da også et meget deilig press på testiklene ettersom at det måtte legges en på hver side av stangen. Personlig anbefaler jeg å montere på buret med stangen på undersiden av penis.  

Vår konklusjon:

Rimba kyskhetsplugg er et spennende tilskudd i en allerede eksisterende leketøysamling. Siden pluggen er 10 cm lang og har en dia på 1 cm anbefaler vi ikke denne for nybegynnere. Pluggen er robust og sikker, og har en stilren utforming som gjør at den blir et vakkert skue. Den er også allsidig, da den kan brukes begge veier. Vi anbefaler Rimba Kyskhetsplugg til de som allerede har vært litt borti bruk av plugg/dillator, og likte det, og til de som liker å ha full kontroll.

Produktinformasjon:

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Lengde: 10 cm
  • Diameter: 45 mm – 1 cm
  • Egenskaper: Lås
  • Glidemiddel: Sterilt
  • Merke: Rimba

Rimba Kyskhetsbur kan kjøpes her.