Duoshop

  /  Bloggen   /  Produktanmeldelse: Svakom Candy Klitorisvibrator

Produktanmeldelse: Svakom Candy Klitorisvibrator

Produktanmeldelse: Svakom Candy

Jeg tok Candy med meg i dusjen. Vibratoren er liten, og ligger godt i hånden. Den silkemyke silikonoverflaten kjennes herlig mot huden. Candy har kun to knapper for å justere vibrasjonenes intensitet, og er dermed svært enkel i bruk. 

Candy har stått høyt oppe på ønskelisten helt siden jeg så den for første gang. Dette er en liten klitorisvibrator designet spesielt for forspill. Den er kjempefin å bruke på både klitoris, kjønnslepper og brystvorter. Candy ser ut som en liten fisk, med en munn som åpner og lukker seg. Bevegelsene holder seg til et jevnt tempo, og vibrasjonen kan justeres i styrke.

Leketøyet kommer i en fin innpakning, samt en sort oppbevaringsboks som gir et luksuriøst førsteinntrykk. 

Dette er nok en liten yrkesskade, men første gang jeg testet Candy slet jeg litt med å konsentrere meg om å nyte det ordentlig fordi alt jeg klarte å tenke på var “WOW, denne må jeg skrive om!”. Runde to derimot: !!!!!

Det er noe ekstra spennende med leketøy som beveger på seg, og ikke kun vibrerer eller suger. Det gir en følelse av å bli tatt på, og med nok glidemiddel vil jeg tørre å sammenlikne den med følelsen av god oralsex.

Jeg prøvde forskjellige vinkler, og fant raskt frem til en favoritt som fungerte nesten litt for bra og gjorde at jeg kom fortere enn jeg hadde planlagt. Enkelte vinkler gjorde at jeg klarte å holde lenger, og kjentes likevel veldig digg. Jeg har testet en god del leker i det siste, og personlig er dette blitt en av mine go-to-leketøy, sammen med Womanizer Premium. Etter å ha sverget til Womanizer i flere måneder var det gøy å finne et leketøy jeg likte såpass godt, slik at det blir litt mer variasjon i sexlivet mitt med meg selv. 

Jeg tør ikke love bort noen teknikker som kommer til å fungere best, da dette avhenger litt av størrelsen på både klitoris og kjønnslepper. Enkelte vil kunne plassere munnen vertikal rundt klitoris, og andre vil kunne nyte mer av å la den delen av munnen som beveger seg presse opp mot klitoris nedenifra. Dette finner du raskt ut når du setter i gang!

Leketøyet er enkelt å rengjøre med leketøysrens. Jeg bruker Swiss Navy sin Toy & Body Cleaner, som jeg lar trekke inn. Som glidemiddel brukte jeg Pjur sitt Sensitive Vannbaserte Glid, noe som fungerte veldig fint. Kollegaen min hilser og sier at hun også anbefaler et hybridglidemiddel, da det er mer langvarig. 

Alt i alt et spennende leketøy, og en ny favoritt, som byr på en unik sensasjon jeg unner alle å oppleve! 

– K

Produktinformasjon:

  • Materiale: Silikon, ABS plast
  • Lengde: 9,5 cm
  • Bredde: 5,1 cm
  • Farge: Blå
  • Vanntett: JA
  • Vibrasjonsnivå: 3
  • Batteri: Oppladbar (ledning inkludert)
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert
  • Rens: Leketøyrens
  • Merke: Svakom

Kjøp her

You don't have permission to register

X