Duoshop

  /  Bloggen   /  Produktanmeldelse: Svakom Nymph

Produktanmeldelse: Svakom Nymph

Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive lenge! Jeg forelsket meg helt i Nymph etter jeg kom over den på internett for et par måneder siden. Siden det ikke er jeg som har ansvaret for å handle inn nye varer har jeg mast litt ekstra på kollegaene mine om at de må bestille fra Svakom snart, i ren egoisme fordi jeg hadde så lyst til å prøve den. 

Førsteinntrykket da vi møttes IRL var mye bedre enn forventet! Etter kun å ha sett bilder og videoer av Nymph på internett hadde jeg fått svært høye forventninger, og var litt redd for å bli skuffet. Men tvert imot: Nymph kommer i en nydelig innpakning, og boksen er så fin at jeg har tatt vare på den.

Dette er et leketøy som skiller seg ut fra alt jeg har sett tidligere, og det har faktisk vunnet iF Design Award 2019! 

Selve leketøyet har en myk og herlig overflate i silikon. Det har en litt annen følelse enn de andre silikonlekene mine, og kjentes mer ut som fløyel enn silke, noe jeg likte godt.

Nymph er ergonomisk formet, slik at den ligger godt i hånden. Dette høres kanskje ut som en litt kjedelig info, men som faktisk har ganske mye å si for hvor komfortabel den er å bruke. Tommel opp! 

Leketøyet er ikke bare en klitoris- og nippelstimulator, den egner seg også for innvendig sitmuli! Nymph selges inn som et leketøy som også egner seg for par, noe som gjør det ekstra spennende. Selv om jeg kun har testet den på meg selv, på klitoris og på niplene, er jeg veldig sikker på at den vil egne seg godt på det motsatte kjønn også. Det gleder jeg meg til å prøve!

Det jeg falt for var likevel de roterende “fingrene”. Nymph har tre tentakler, som beveger seg i sirkelbevegelser, og omkranser klitoris og niplene på en varsom, men likevel svært stimulerende måte. Jeg er veldig glad i leketøy som beveger seg, og ikke bare vibrerer, da det (i mangel av en bedre forklaring) gir en mer realistisk følelse.

Nymph har to motorer, og kan brukes både med og uten vibrasjon, og styres enkelt med to knapper. Det har 5 vibrasjonsmodus, 5 intensiteter og 3 ulike gripemodus. Leketøyet er vanntett, og kan derfor nytes både i dusjen og i badekaret. I tillegg er det oppladbart, noe som sørger for ekstra gode vibrasjoner i tillegg til å være praktisk. 

Siden dette er en produktanmeldelse føler jeg meg forpliktet til å finne en negativ ting med Nymph. Det eneste jeg kan komme på er at jeg synes vibrasjonslyden kunne vært hakket lavere, men er du/dere alene hjemme vil ikke lyden virke sjenerende lenger. 

Sist men ikke minst: Nymph er laget i miljøvennlig silikon. Alle SVAKOM-produktene har gjennomgått en rekke tester, og bestått med glans. 

Alt i alt, terningkast: 6!

 

Nymp han kjøpes her

You don't have permission to register

X