Tlf.: 223 34 444
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
  • 0
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
Tlf.: 223 34 444

Produktanmeldelse: The Silver Swan Special Edition

Produktanmeldelse: Silver Swan Lilla, Special Edition

Silver Swan kommer i en hvit, enkel, og elegant eske. Utseendet står i stil med prisen, og du åpner esken som en bok, med magnet-lås på siden. Enhver ville blitt glad over å få denne i gave! I butikken vår kan du velge mellom to farger: lilla og rosa.

Merk at den lilla er en special edition, som vil si at den har forskjellige vibrasjonsmønstre, da den rosa kun går fra svak til sterk på sine trinn.

Produktanmeldelse: Silver Swan Lilla, Special Edition

Kort om leketøyet

Silver Swan er en rabbitvibrator med et enkelt og elegant utseende. Til forskjell fra de andre Swan-modellene har denne en mye kortere innvendig “vibrasjonsstav”. Dette gjør at den faktisk treffer g-punktet, som kjent ligger ca 2-4 cm inn i skjeden. Swan sine rabbitvibratorer er utstyrt med to separate motorer, noe som gjør at du kan velge selv om du vil ha vibrasjon på både klitoris og g-punktet, eller bare en av de. Vibratoren er oppladbar, og 100% vanntett da den er dekket helt i myk silikon!


Illustrasjon: Jessica Wall

Min opplevelse med Silver Swan:

Jeg var veldig nysgjerrig på om denne rabbitvibratoren ville være det som skulle til for meg å få en ordentlig g-punktsorgasme! Jeg har tidligere fått noen svake vaginale orgasmer selv med hjelp av fingrene mine, og lurte på om det var litt kraftig vibrasjon som skulle til for å gi meg stjerner i øynene.

Jeg varmet opp meg selv gjennom å plassere den store delen mot klitoris, og førte den sakte frem og tilbake over vulva. Da jeg var klar førte jeg inn vibratoren, og startet den lille motoren til klitoris. Et gisp unnslapp leppene mine da vibratoren havnet på plass, og den begynte å jobbe med vibrasjoner mot begge punktene.

Jeg øket rast til det sterkeste vibrasjonstrinnet innvendig, og begynte å føre vibratoren litt inn og ut, slik at jeg fikk press mot både klitoris og g-punktet. Høydepunktet var da jeg fant på å “snurre” vibratoren, slik at klitorisvibratoren gled frem og tilbake over klitoris!

Da nytelsesturen vel var over, fikk jeg masse ideer på kinky måter jeg skulle kunne bruke denne rabbiten! Hva om kjæresten satte bind for øyene mine, og tok styringen med vibratoren, ertet og teaset meg til jeg ikke orket mer. Eller enda bedre; binde meg opp med tau eller mansjetter… Ligge der helt hjelpeløst i min kjærestes nåde, enten i en lek hvor han bare teaser og nekter meg orgasme, eller får meg til å komme så mange ganger at jeg ikke orker mer! Fantasiene er mange.

Det eneste jeg har å utsette Silver Swan på er selve håndtaket. Jeg skulle gjerne ønske at det var lenger, slik at jeg fikk et bedre tak, og lettere kunne gi g-punktet både mer vibrasjon og press.

Terningkast: 5