Tlf.: 223 34 444
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
  • 0
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
Tlf.: 223 34 444

Produktanmeldelse: Tickling Truman – En elektrisk sensasjon

Produktanmeldelse

Elektrosex er noe som vekker både interesse og nervøsitet for mange. Ut fra hvilken intensitet man velger kan man oppleve alt fra en svakt kilende og prikkende følelse, til nålestikkende og muskelsammentrekkende sensasjoner. Da jeg fikk sjansen til å teste ut Tickling Truman, en elektrosex-dildo fra Mystim, hoppet jeg på muligheten med en gang. Jeg har lenge vært pirret av elektrosex, og klarte nesten ikke vente med å få teste ut mitt nye leketøy. Med en lengde på 27 cm og en diameter på 4,3 cm, dekket i medisinsk silikon, mange valgmuligheter og med et elegant design merket jeg straks at Truman og jeg skulle bli gode venner.

Produktanmeldelse: Tickling Truman – En elektrisk sensasjon

Vibrasjon

Det jeg umiddelbart likte var at den både har vibrasjon og elektro. Jeg begynte derfor med å bli kjent med den vibrerende delen av Truman. Med sine to motorer, en i hodet og en ved skaftet, fikk jeg kjenne på en dyp og god vibrasjon. Truman har 8 ulike vibrasjonsprogrammer, som også kan veksle mellom bruk av de ulike motorene, og 5 ulike intensiteter. Jeg testet den både mot g-punktet og mot klitoris, og ble overrasket over hvor bra den var. Selv om man kun bruker den som vibrator har man mye å leke med!

Man trenger heller ikke være redd for å bli avbrutt i leken med det første. Selv på høyeste hastighet holder den i 3 timer, og lades enkelt opp via en magnetisk lader.

Før jeg startet med elektrodelen tok jeg meg tid til å sette meg inn i hva man burde gjøre og hva man absolutt ikke burde gjøre i møte med de elektriske impulsene. Les om hvordan man kommer i gang med elektrosex HER.

Man kan velge å bruke både elektro og vibrasjon sammen, eller hver for seg. Den er ganske stillegående med vibrasjon, men den er helt lydløs om man bare bruker elektro. Stort pluss om det er lytt i huset! Det var utrolig gøy å leke med disse sammensetningene, og alle de ulike innstillingene på både vibrasjons- og elektrodelen.

Elektro

Truman byr på 5 ulike elektroprogrammer og 10 intensitetsnivåer. Jeg var litt nervøs i starten for at jeg skulle få vondt. Jeg hadde lest at man burde se til at leketøyet var helt inne før man skrudde på elektrofunksjonen, så det passet jeg på å gjøre. Følelsen jeg fikk da jeg trykket på knappen og skrudde opp intensiteten ett par hakk var nesten ubeskrivelig. Det var som en bølge av kilende varme som skylte over meg. En ny opplevelse av nytelse! Jeg er vanligvis stille når jeg koser med meg selv, men dette fikk meg virkelig til å være høylytt!

Det er mange kombinasjoner å leke med. Favoritten min ble en innstilling hvor jeg fikk følelsen av trykkstimuli på g-punktet. Det spesielle med dette i elektro-modus er at følelsen på en måte fortsetter innover i kroppen og stimulerer klitoris fra innsiden. Det er vanskelig å forklare, men enkelt sagt skulle det lite til med denne innstillingen før jeg var i ekstase!

I tillegg har Tickling Truman et helt eget treningsprogram for PC muskulaturen, som angivelig skal gjøre det lettere for kvinner å oppnå en orgasme. Jeg har prøvd vaginakuler før og har vært fornøyd, men nå holder jeg meg til denne funksjonen hos Truman. Bare gode ting med denne saken altså!

Konklusjon

Jeg har ikke testet Truman analt, men vil tenke meg at den fungerer like bra analt som vaginalt. Selv om jeg ble litt nervøs av tanken på elektriske impulser innvendig vil jeg rett og slett si at jeg har funnet mitt nye favorittleketøy. Om du mot formodning finner ut at du ikke liker elektrosex vil du likevel sitte igjen med en god vibrator som funker like godt innvendig som utvendig. Tickling Truman ga meg en helt ny opplevelse som ikke kan beskrives som annet en fantastisk og avhengighetsskapende! Den gir haugevis med muligheter for utforskning og jeg har allerede kjøpt meg mer fra elektrosex-sortimentet vårt.

Jeg har blitt hekta, kanskje du blir det også?

Du finner Tickling Truman i vår butikk her: