Duoshop

  /  Bloggen   /  Produktanmeldelse: We-Vibe Melt

Produktanmeldelse: We-Vibe Melt

Vi har testet We-Vibe Melt

Jeg vil påstå at jeg er en av verdens største fans av leketøy basert på trykkbølger, og var i ekstase da jeg først fikk nyheten om at nok en spennende nyhet var på vei – nemlig We-Vibe Melt! Denne saken er den perfekte blanding, eller hybrid om man vil. Med We-Vibes unike app-teknologi og Womanizers trykkbølger, kommer dette leketøyet med det beste fra to verdener. 

“Når jeg skal prøve nye, spennende produkter er det som julaften, bursdag, nyttårsaften og 17.mai på en gang!”

Når jeg skal prøve nye, spennende produkter er det som julaften, bursdag, nyttårsaften og 17.mai på en gang. Spesielt når det gjelder trykkbølger, da jeg vet at dette er min type leketøy som aldri slår feil. Jeg har fra før masse erfaring med både We-Vibe og Womanizer, så forventningene var skyhøye. I og med at jeg i utgangspunktet ikke er verdens største fan av vibrerende leketøy, er jeg avhengig av den dype og rumlende vibrasjonen når jeg først skal velge et slikt leketøy fra nattbordskuffen, og We-Vibe er blant de merkene som leverer akkurat dette. Både We-Vibe Sync Parvibrator og We-Vibe Wish Lay-on Vibrator er blant mine vibrerende favoritter. Womanizer er merket jeg aldri får nok av, og blant modellene i samlingen min er Womanizer Premium alltid en sikker vinner som gjør at jeg nærmest ser stjerner hver gang jeg når klimaks, etter type 3 minutter. 

Jeg bruker ofte trykkbølger når jeg leker med kjæresten min, så at Melts form og fasong er tiltenkt nettopp det, gjorde at jeg ble ekstra fristet”

At leketøyet er multifunksjonelt er en av faktorene som spiller en viktig rolle når jeg skal finne ut om jeg faktisk liker det eller ei. I min verden er leketøyet multifunksjonelt når det like fint kan brukes både alene og sammen med partner. Jeg og kjæresten min bruker ofte leketøy sammen, enten det er helt ordinære penisringer (med og uten vibrasjon), Womanizer eller andre typer parleketøy. We-Vibe Melt er spesielt designet for å være komfortabel og smidig å bruke under sex, for å gi klitoris litt ekstra stimuli. Jeg bruker ofte trykkbølger når jeg leker med kjæresten min, så at Melts form og fasong er tiltenkt nettopp det, gjorde at jeg ble ekstra fristet. 

La meg fortelle litt om selve produktet først! We-Vibe Melt er laget med en silkemyk overflate av silikon, som er utrolig deilig mot huden. Formen er slank og fin – og er laget for å passe perfekt mellom to kropper. Produktet kommer i en delikat oransje farge, er oppladbar, vanntett og  innehar den deilige Pleasure Air-teknologien (som forøvrig alle med klitoris burde oppleve, etter min mening ihvertfall!)

Fra før har jeg både Womanizer, Irresistible og Satisfyer å sammenligne med, så her er det ikke mangel på entusiasme – som dere sikkert skjønner 🙂 Womanizeren har inntil videre toppet listen når det gjelder utseende, egenskaper og intensitet, så konkurransen er hard for nykommere i denne sjangeren. Første gang jeg prøvde We-Vibe Melt alene ble jeg positivt overrasket over intensiteten på trykkbølgene. Den er utstyrt med 12 ulike intensitetsnivåer, men på det høyeste når den ikke heeelt opp hvis man sammenligner med Womanizer Premium, da sistnevnte føles hakket sterkere. Det tar uansett en stund før man føler at man trenger å gå helt dit for å nå klimaks på null komma niks, så dette er ikke nødvendigvis verdens undergang – da We-Vibe Melt har andre egenskaper som gjør den helt unik. Jeg har vært storforbruker av disse leketøyene over flere år, så jeg føler selv at jeg må opp til de høyere nivåene for å bli helt fornøyd. Kanskje man rett og slett bygger seg opp en slags toleranse her. Formen på Melt gjør at den ligger fint i hånda, og knappene gjør at den er lett å justere underveis. Etter å ha brukt Womanizer Premium i en lengre periode, har jeg gjort meg godt vant til å benytte meg av Smart Silence-funksjonen som gjør at den kun suser og går når den trykkes mot kroppen. På den måten slipper jeg å slå av og på produktet, og bare kan kjøre på igjen uten å måtte styre med å lete etter riktig knapp midt i kampens hete. We-Vibe Melt har ikke denne funksjonen – noe jeg savnet. Men dette er nok kun en vanesak vil jeg tro, og ikke noe som nødvendigvis gjør den dårligere. 

Sammen med partner er den fantastisk. Den holdes godt på plass under hele akten, og er ikke i veien for alt det andre som skjer”

Sammen med partner er den fantastisk. Den holdes godt på plass under hele akten, og er ikke i veien for alt det andre som skjer. Vi bruker kun slike leketøy når vi ikke ligger klint inntil hverandre, og foretrekker at den tas i bruk under stillinger som f.eks “doggy” og “kapteinen” (sistnevnte kan du lese om her hvis du er nysgjerrig!). Siden Melt er laget med tanke på å passe ekstra godt under sex, vil jeg tro det kun er fantasien som setter en stopper her – som forsåvidt stort sett gjelder alle former for sexleketøy. App-funksjonen har vi ikke fått testet ut enda, men har store planer om å leke neste gang en av oss skal ut på tur. Da kan han tease meg fra andre siden av kloden om han vil. Denne funksjonen gjør jo dette produktet ekstra spennende, og jeg vil derfor spesielt anbefale det til par i avstandsforhold! 

“Da kan han tease meg fra andre siden av kloden om han vil. Denne funksjonen gjør jo dette produktet ekstra spennende, og jeg vil derfor spesielt anbefale det til par i avstandsforhold!”

Alt i alt liker jeg We-Vibe Melt veldig godt. Jeg kom, og kom og kom igjen, både alene og sammen med kjæresten min. Nå gjenstår det å se om det er gøy eller bare frustrerende å la kjæresten styre intensiteten på trykkbølgene, som jeg er vant til å ha fullstendig kontroll på selv. 

– M

Melt kan kjøpes her.

You don't have permission to register

X