Duoshop

  /  Bloggen   /  Produktanmeldelse: Zalo Queen

Produktanmeldelse: Zalo Queen

Mitt første møte med Zalo Queen: 

Å teste et nytt sexleketøy er litt som å treffe nye mennesker; man må bli bedre kjent med hverandre før man kan vite om man kan bli venner eller ikke.

Da jeg førte den inn første gang måtte jeg huske på at dette ikke er en vanlig vibrator med vibrasjon, som jeg trenger å tilføre press med. Det nye og interessante med Zalo er at den har pulsering som skal stimulere g-punktet.

Av gammel vane begynte jeg å føre Zalo inn og ut før jeg skjønte at det ikke funket, da denne nye funksjonen gjør denne jobben for deg. Jeg lette ivrig etter riktig vinkel for å treffe g-punktet. Da jeg til slutt fant det, så ble jeg litt skuffet over at jeg ikke fikk orgasme etter 10 sekunder som jeg får sammen med Womanizer, og måtte huske på at orgasmer generelt bruker tid på å bygge seg opp og nå klimaks. Jeg lente meg litt tilbake og begynte å sjekke ut de forskjellige vibrasjonsmønstrene. Zalo har 4 forskjellige intensitetsnivåer før den går over til mønstre. Jeg personlig syntes 4 nivåer er litt lite da jeg vet at det må ganske mye presstyrke til for å stimulere g-punktet nok. 

Jeg har aldri vært fan av masse forskjellige vibrasjonsmønste da jeg opplever de mer som ertende og irriterende, men på Zalo falt jeg overraskende for det ene mønsteret; dur-dur-dur-dur-dur! Jeg bestemte meg for å bli på den, og prøvde å legge Zalo mer tilrette mot g-punktet, og etter et minutt så begynte jeg å føle nytelsen bygge seg opp. Zalo fikk meg bare til akkurat på grensen til orgasme, og det var veldig irriterende at jeg kjente at den ikke var langt unna. Jeg bestemte meg derfor til slutt for å bruke fingrene på klitoris for å tippe meg selv over kanten! 

Andre gangen jeg prøvde Zalo brukte jeg Womanizeren for å nå klimaks, en kombo jeg virkelig kan anbefale! 👌 

Alt i alt er Zalo Queen den vibratoren som har gitt meg mest nytelse av innvendig stimuli. Det er bare litt synd at jeg ikke klarte å få orgasme alene av den, for det var veldig frustrerende å føle at den bare var bittelitt unna. Jeg får helt enkelt bruke Zalo flere ganger for å bli bedre kjent. 😉

-J

Dette er en herlig pulserende vibrator fra Zalo, med en helt unik funksjon! I tillegg til den pulserende effekten mot g-punkt har den en ekstra hette med lufttrykk-funksjon for intens stimulering av klitoris. Queen kan styres med app, og Bluetooth-kontakten virker på opptil 6 meters avstand. Den er dekorert med en nydelig Swarovski-sten, og er spesielt utviklet for å utforske g-punktet.

Produktinformasjon:

  • Materiale: Silikon
  • Lengde: 21,6 cm
  • Diameter: 4,2 cm
  • Merke: Zalo

Zalo kan kjøpes her

You don't have permission to register

X