Tlf.: 223 34 444
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
  • 0
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
Tlf.: 223 34 444

Våre opplevelser med Womanizer

Våre opplevelser med Womanizer: Vi har testet en av våre desidert bestselgende varer. Womanizer finner du i nettbutikken vår her.


Våre opplevelser med Womanizer

Kvinne 30: Womanizer Premium

Sivilstatus: Samboer
Favoritt Womanizer: Womanizer Premium
Hvorfor: Godt grep, intens og den beste å bruke sammen med partner

Ikke lenge etter at jeg startet å jobbe hos Duo Shop kom den første modellen fra Womanizer ut, Womanizer W100. Jeg gledet meg vilt til å teste ut det alle omtalte som “Guds gave til kvinnen” og som alle skrøt uhemmet av. Jeg hadde relativt lite erfaring med sexleketøy fra før, selv om jeg alltid har vært nysgjerrig. Jeg hadde testet et par vibratorer tidligere, men vibrasjon er ikke noe for meg, så jeg holdt en knapp på at lufttrykk skulle være min greie. Jeg hadde rett, og nå har jeg og alle mine Womanizere vært bestevenner i over 2 år.

Iløpet av disse årene har det kommet en rekke nye modeller fra Womanizer, og de har til de grader oppgradert både teknologien og designet. Jeg hadde et langt og godt forhold til min sorte og leopard-mønstrete Womanizer W500, men den pensjonerte seg dessverre i sommer etter å ha blitt godt brukt. Idag er min absolutte favoritt Womanizer Premium, som er en av de nyeste modellene fra merket. Den er avlang, noe som gjør at den er god å holde i – både når jeg leker alene og sammen med kjæresten min. I tillegg innehar den både svakere og mer intenst lufttrykk enn forgjengerne sine.

Jeg elsker å bruke Womanizer Premium mens jeg har sex med kjæresten min. Det høres kanskje litt kronglete ut, men man finner fort ut hvilke stillinger som funker. Det aller letteste er å bruke den mens han tar meg bakfra, slik at jeg kan holde Womanizeren på plass med den en hånda, mens jeg støtter meg med den andre. Kombinasjonen av at min kjære stimulerer innvendig, mens Womanizeren sender ut intense lufttrykk mot klitoris, gir de beste og lengste orgasmene jeg noensinne har opplevd. Og det aller beste er at jeg kan komme om og om igjen uten å føle meg overfølsom og nummen som jeg ofte føler etter å ha brukt vibrasjon.

Vi fikk i oppdrag å bruke Womanizeren hver dag i en uke. Da jeg stort sett bruker Womanizeren hver dag likevel, var det selvsagt null stress. Jeg brukte den både alene og under sex. Orgasmene jeg får ved å bruke Womanizeren gjør meg utrolig avslappet i en ellers så hektisk hverdag, så jeg er ganske sikker på at vi forblir bestevenner til også denne pensjonerer seg og det er på tide å anskaffe en ny. Gleder meg allerede til å prøve de kommende utgavene!


 

Kvinne 23: Womanizer Liberty

Sivilstatus: Singel
Favoritt Womanizer: Womanizer Liberty
Hvorfor: Bedre trykkbølger, og kjennes ekstra hygienisk på grunn av at den kan lukkes med lokk

Jeg ble introdusert for Womanizer den første dagen min på Duo Shop, og forsto raskt at dette var noe jeg måtte teste ut. De andre jentene snakket den opp i skyene, og jeg klarte nesten ikke vente med å teste. Dette er snart et år siden, og nå har jeg vært så heldig å ha fått testet både Womanizer W500, Womanizer Inside Out, Womanizer Premium og Womanizer Liberty (Er mildt sagt en fan). Det aller beste med Womanizer er at den stimulerer med trykk, og ikke med vibrasjon. Jeg har erfart at kraftige vibrasjoner mot klitoris, eller det å bruke strålen fra dusjhodet, har gjort at jeg har blitt litt herdet, og ikke lenger er like sensitiv som jeg en gang var. Derfor føles det ekstra bra å bruke et leketøy som ikke herder klitoris på samme måte.

Jeg er singel, uten en fast sexpartner. Dette gjør at jeg ikke alltid vet når neste gang jeg får ligge er, og det er egentlig helt ok. Dette er 100% takket være alle mine Womanizers, som, i motsetning til midlertidige fuck friends, aldri skuffer med å få meg til å komme. Selvom jeg er singel er jeg fortsatt seksuelt aktiv, men for å være helt ærlig vil jeg heller være alene med Womanizeren min enn å være med en partner jeg ikke har følelser for. Dette høres sikkert like trist ut i hodet mitt som i ditt, men det sier egentlig bare noe om hvor fantastisk Womanizer er.

Den første jeg prøvde var Womanizer W500, som jeg falt pladask for etter første forsøk. Da Womanizer Premium kom på markedet klarte jeg ikke la være å teste, da jeg ikke egentlig kunne forstå hvordan det jeg så på som verdens beste leketøy kunne bli enda bedre. Premium skuffet ikke. Det eneste jeg savnet her var den store hetten på W500, da den dekker et større område, noe jeg opplevde at ga enda kraftigere orgasmer. Likevel veiet autopilotmodusen på Premium opp, og gjorde den til min nye favoritt.

Womanizer Inside Out er også et fantastisk leketøy, da den er utstyrt med en g-punktsvibrator i tillegg til lufttrykket. For meg er den akkurat hakket litt for mye kurvet. Dette gjorde at det ble litt for intenst med både utvendig og innvendig stimulering. Dersom du er komfortabel med g-punktsvibratorer fra før tviler jeg ikke et sekund på at dette raskt vil bli en favoritt.

Den siste varianten jeg prøvde var Womanizer Liberty. Denne er nå blitt mitt go-to-leketøy. Dette er grunnet den lille størrelsen, det praktiske lokket som gjør at den kjennes ekstra hygienisk. I tillegg til at måten den trykker på er bittelitt annerledes enn på de andre variantene. Selv om det er en minimal trykkforskjell på de forskjellige variantene, reagerer kroppen min rett og slett bedre på disse bølgene.

Etter å ha brukt Womanizer hver morgen og hver kveld i en uke opplevde jeg å ha enda mer energi, i tillegg til at jeg kjente meg i ekstra godt humør. Jeg sliter ofte med å komme meg ut av senga om morgenen, – men det er ikke mye en liten orgasme ikke kan løse 😉Kvinne 29: Womanizer W500

Sivilstatus: Avstandsforhold
Favoritt Womanizer: Womanizer W500
Hvorfor: Fordi det følger med en større “hette” som stimulerer et større område enn den mindre, og det foretrekker jeg

Da jeg går på minipiller og medisin er sexlysten min nedsatt, og evnen til å få klitorisorgasme er kraftig redusert. Jeg klarer å oppnå orgasme selv ved bruk av hånda, men blir fort sliten i lengden. Heldigvis har mine vibratorer alltid klart å få meg til å komme. Da jeg startet å jobbe hos Duo Shop eide jeg ingen Womanizer, og var i starten noe skeptisk til å skaffe en fordi jeg ikke var sikker på om den var så bra som alle andre sa den var. Det endte med at jeg gikk til innkjøp av en Womanizer W500 etter å ha fått høre såpass mye positivt om den, og jeg hadde jo tross alt ingenting å tape.

Dette kom til å bli mitt beste vibratorkjøp noensinne!
Første gang jeg prøvde den ble jeg så overveldet av at jeg kom så fort og så sterkt, at jeg måtte legge den fra meg og ta en liten pause. Da jeg følte meg klar til å gi den en ny sjanse, var opplevelsen 10 ganger bedre, og jeg fikk orgasme etter orgasme etter orgasme.

Å bruke Womanizer W500 hver dag i en uke gikk sånn passe bra å fullføre. Mot slutten hoppet jeg over to dager på rad, rett og slett fordi jeg ikke fikk tid. Å ha en rutine på å bruke Womanizer og få orgasme føltes litt for mye som en “plikt” for meg, og jeg hadde egentlig ikke lyst før jeg satte igang. Jeg er likevel glad for dette eksperimentet da medisinen og minipillene gir meg nedsatt sexlyst, og jeg vet at jeg aldri hadde tatt frem Womanizeren ellers – rett og slett fordi jeg nesten aldri føler noen lyst. Siden kjæresten min bor langt unna, har jeg desto mer tid og grunn til å leke med meg selv. Derfor er det trist at lysten er så lav.

Å få mange og kraftige orgasmer gjør noe med både kropp og sinn. Jeg følte meg mer avslappet etterpå, rett og slett som om 10 kilo ble borte fra skuldrene mine. Kanskje var jeg også litt blidere denne uken?Kvinne 23: 
Womanizer Premium

Sivilstatus: Fast forhold, bor ikke sammen
Favoritt Womanizer: Womanizer Premium
Hvorfor: Kjempestille og starter ikke før den får kontakt med huden

Jeg hadde lenge hørt at Womanizer var det eneste sexleketøyet jeg kom til å trenge, så til slutt kunne jeg ikke la vær å teste dette ut selv. Jeg ble forelsket fra første sekund! Det finnes andre leketøy i skuffen min, men Womanizeren min er garantert den som blir mest brukt . Den har hele 12 intensiteter, men helt ærlig har jeg ikke kommet meg over trinn 4 enda. Innen jeg når dette har jeg for lengst nådd klimaks.

Siden jeg bor i kollektiv, setter jeg ekstra stor pris på Premium sin spesielle evne til å være påslått, men ikke starte med trykkbølgene før den kommer i kontakt med hud. Det gjør den svært stille og diskret. Jeg ønsker helst ikke å annonsere for andre beboere hva jeg driver med, så det å kunne kose seg litt bak en lukket dør uten å bekymre meg for at hele huset vet hva jeg driver med er fantastisk befriende. Ellers har jeg det slik at når jeg først har kommet tåler jeg ikke stimuli mot klitoris og må kutte av all kontakt umiddelbart. Derfor elsker jeg at denne Womanizeren stopper med en gang jeg tar den vekk, så jeg kan vente i 5-10 sekunder før jeg legger den på igjen og starter på nytt. Det lille oppholdet jeg trenger er ikke nok til at det er noe poeng å skru av produktet, men jeg vil jo heller ikke at den skal dure i vei når jeg ikke engang får kost meg mens den gjør det.

Egentlig trodde jeg at jeg skulle forelske meg i autopilotfunksjonen også, men der tok jeg feil. Funksjonen i seg selv en veldig god og spennende, men å ikke kunne ta i når jeg selv ønsker det ble bare frustrerende for min del. Om noen skal ha kontrollen og gjøre meg frustrert på en god måte så blir det kjæresten min.

Det å bruke Womanizeren hver morgen og kveld i en hel uke passet meg ikke så godt, noe jeg egentlig regnet med. Med denne typen “plan” følte jeg at det hele endte opp som en plikt og ble mer et irritasjonsmoment for meg. Jeg foretrekker å kose meg når jeg har god tid og lyst. Når jeg først holder på vet jeg godt at min kjære Womanizer kan gi meg 10-20-30 orgasmer hver gang som alle er sterke og varer lenge. Selv om det å bruke den så ofte som hver dag ikke var helt min greie vil jeg likevel anbefale Womanizer til alle, uansett hvor ofte du vil bruke den eller hvor hardt du vil kjøre den.

 


 

Kjøp Womanizer her.