Tlf.: 223 34 444
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
  • 0
Gratis retur | Gratis frakt på ordre over kr 1500,-
Tlf.: 223 34 444

Produktanmeldelse: Dazzling Klitorisvibrator fra Elegance

Vi har testet: Dazzling Klitorisvibrator

Etter et møte med en av våre leverandører i høst klarte jeg ikke slutte å tenke på den ene vibratoren han viste oss. Den skilte seg ut fra alt jeg har sett tidligere, og jeg klarte nesten ikke vente med å få lov til å teste den. 3 måneder senere har jeg endelig gjort det, og det gleder jeg meg til å fortelle dere mer om!

Vi har testet: Oralsexsimulatoren Dazzling Klitorisvibrator fra Elegance

Dazzling kommer i en nokså stor boks, som i seg selv er spennende da den åpnes diagonalt og oser av solid kvalitet. Dette sørger for et herlig førsteinntrykk, og gjør vibratoren til en veldig fin gave til en du er glad i. I butikken vår kan du velge mellom to farger; rød og sort.

Kort om leketøyet

Vibratoren er formet som et trapes, og har en liten roterende kule under et silkemykt lag av silikon. Du kan velge om du kun ønsker å kun bruke rotasjonen, eller å bruke rotasjonen i kombinasjon med vibrasjon. Leketøyet kjennes eksklusivt, med en hard base trukket i silkemyk silikon. Vibratoren er oppladbar og har to kraftfulle motorer med 10 unike vibrasjonsfunksjoner, samt to ulike rotasjonsmønster (360 og 180 grader). I tillegg er den 100% vanntett. I nettbutikken har vi kalt vibratoren klitorisvibrator, fordi dette er hva den i utgangspunktet er designet for å være. Jeg vil likevel tørre å påstå at den vil fungere like fint for alle kjønn, da den gode vibrasjonen vil kunne by på nytelse også for de med penis. Leketøyet styres med kun to knapper, og er derfor svært enkel i bruk.

Min opplevelse med Dazzling Klitorisvibrator fra Elegnace

Jeg har vært singel en stund, og har ingen fast sexpartner, noe som gjør at den aller beste sexen er den jeg har med meg selv. Oralsex har alltid vært en favoritt, men er som mye annet aller best dersom jeg har en fast partner som vet hva som funker for meg.

Jeg har på kort tid blitt veldig glad i denne lille saken, og da særlig rotasjonsfunksjonen. Med glidemiddel fungerer den kjempefint som en oralsex-simulator. Intensitetsnivået styrer du enkelt med knappene, og ved å justere hvor mye press du legger på klitoris vil du også oppleve ulike sensasjoner. Det kommer selvsagt an på hvor opphisset man er, men jeg opplevde at det tok litt ekstra tid før jeg nådde klimaks med Dazzling, men når det først skjedde var det en ekstra kraftig klitorisorgasme som varte lenger enn de jeg får ved å kun bruke fingrene mine. Jeg vil i tillegg anbefale alle å også teste den som et analt leketøy, da den gir en god rimmende effekt.

Jeg har aldri vært en stor fan av kun vibrasjon i seg selv, men kan si så mye som at Dazzling gir god vibrasjon, som vil stimulere kjønnsleppene dine samtidig som den lille kulen leker med klitoris. Er du en av de som sverger til vibrasjon vil du absolutt ikke bli skuffet.

Det eneste jeg har å utsette på Dazzling Klitorisvibrator er at den lager en del støy, noe som kan virke sjenerende dersom du ikke bor alene. Dette kan oppleves litt distraherende, men dersom du befinner deg et sted hvor du ikke trenger ta hensyn til noe annet enn din egen nytelse vil det ikke ha så mye å si. Dersom du ikke bor alene vil jeg anbefale å bruke den i dusjen, da lyden av vannet vil dempe den nokså sjenerende vibrasjons-lyden. Dazzling er 100% vanntett, som gjør at du til og med kan ta den med deg i badekaret og holde den under vann.

Terningkast: 5Dazzling Klitorisvibrator finner du her:

 

Vi har testet flere leketøy. Våre anmeldelser finner du i bloggen her.